Skip to main content

MARKET

The healing power of Vaseline

Η οικογένεια Vaseline μεγαλώνει!



Εδώ και 140 χρόνια η Vaseline μένει πιστή στη φιλοσοφία της, πως το μυστικό για υγιή, όμορφη επιδερμίδα βρίσκεται στη βαθιά ενυδάτωση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως εκατομμύρια beauty addicts σε όλο τον κόσμο τη λατρεύουν και την εμπιστεύονται, καθώς αποδεδειγμένα η φόρμουλά της δίνει το φιλί της ζωής στην ξηρή επιδερμίδα αλλά και στις «δύσκολες», τραχιές ζώνες του σώματος όπως οι σκασμένες φτέρνες, αγκώνες κλπ.

Τα νέα της Vaseline

Σήμερα έρχονται δύο νέα προϊόντα να εμπλουτίσουν την γκάμα της Vaseline και να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερες ανάγκες: 
•    Το Vaseline Baby Healing Jelly για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών και 
•    Το Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly για απαλή, λαμπερή επιδερμίδα με διακριτική ευωδιά cocoa butter.

Vaseline Baby Healing Jelly
 

Vaseline_baby.jpgΤο νέο Vaseline Baby Healing Jelly είναι η απάντηση που ψάχνει κάθε μαμά για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας του μωρού στην περιοχή της πάνας. Με υποαλλεργική σύνθεση (η οποία περνάει από μία διαδικασία καθαρισμού τριών σταδίων) κρατάει το δέρμα του μωρού ενυδατωμένο καθώς «κλειδώνει» την υγρασία, ενώ παράλληλα το βοηθά στην προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας με τον πιο τρυφερό τρόπο.  Είναι υποαλλεργικό και μη φαγεσωρογόνο.

Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly
 
Vaseline_cocoa.jpgΤο Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly είναι το προϊόν φροντίδας που δεν θα αποχωριστείτε αυτό το καλοκαίρι – αλλά θα μείνει στο μπάνιο σας και το χειμώνα! Μέσα στο διαχρονικά αγαπημένο βαζάκι Vaseline,το οποίο είναι δερματολογικά ελεγμένο,  βρίσκεται το μυστικό που θα σας χαρίσει την πιο απαλή, λαμπερή επιδερμίδα: το Vaseline Cocoa Butter συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα, επιδιορθώνει την ξηρότητα σε τραχιές ζώνες του σώματος (όπως οι σκασμένες φτέρνες), και αγκαλιάζει την επιδερμίδα με μια διακριτικά λαχταριστή ευωδιά cocoa butter. 

Αυτό το καλοκαίρι, στη λίστα με τα must-have των «ψαγμένων» beauty addicts βρίσκεται οπωσδήποτε και το νέο Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly! 
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα