Skip to main content

MARKET

Summer = Sun + Ηairmony

*Hairmony Hair Oil Sun Protection*



Αν αγαπάς τον ήλιο, τη θάλασσα, τις διακοπές και το καλοκαίρι, έχεις σίγουρα φροντίσει να προστατεύσεις το πρόσωπό σου και το σώμα σου από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, τις συνέπειες της ηλιοθεραπείας & την αφυδάτωση του δέρματος.                                                                             
Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά σου, που ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες  και την αλμύρα της θάλασσας;

Τώρα υπάρχει λύση.

Ήρθε η ώρα να λατρέψεις το μοναδικό Hairmony Hair Oil Sun Protection από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics. Φτιάχτηκε με αγάπη και φροντίδα, με σκοπό να αποτελέσει τη μοναδική συντροφιά των μαλλιών σου, την περίοδο του καλοκαιριού.

Το Hairmony Hair Oil Sun Protection θα σου χαρίσει τα μαλλιά, που ονειρεύεσαι καθώς είναι το απόλυτο λάδι μαλλιών με πρωτεΐνες κερατίνης, λάδι αβησσυνίας και UV φίλτρα, που:

•    προστατεύει τα μαλλιά  από τον ήλιο, 
•    χαρίζει λάμψη 
•    και περιποιείται τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία!

To Hairmony Hair Oil Sun Protection εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση των μαλλιών σου, προστατεύοντάς τα από τις ακτίνες του ηλίου και το φριζάρισμα!

Μην καθυστερείς. Το καλοκαίρι είναι εδώ. Προστάτευσε τα μαλλιά και το δέρμα σου και νιώσε την απόλαυση της ξεγνοιασιάς.

www.biokalcosmetics.gr
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.