Skip to main content

MARKET

Η νέα συλλογή της GAP καλοκαίρι 2019 υπόσχεται να σας κρατήσει δροσερούς όλη την ημέρα

Ανακαλύψτε τα αεράτα ρούχα και τα πολύχρωμα υφάσματα της καλοκαιρινής συλλογής της GAP, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματά της.



Τους καλοκαιρινούς μήνες, περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού, κάνουμε βόλτες και διασκεδάζουμε. Η νέα συλλογή καλοκαίρι 2019 που λανσάρει η Gap και οι στυλιστικές επιλογές που προσφέρει θα μας κρατήσουν δροσερούς και στυλάτους τις ημέρες που το χρειαζόμαστε περισσότερο. 
Στυλιστικές επιλογές για όλη την οικογένεια 

Η GAP μας ενθαρρύνει αυτό το καλοκαίρι μέσα από τη νέα της συλλογή, να αναδείξουμε το στυλ μας και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, μέσα από μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Αεράτα υφάσματα, φανταχτερά χρώματα και απαλές υφές πρωταγωνιστούν στη συλλογή, αποπνέοντας αισιοδοξία και ζωντάνια.

GAP_2.jpg

Τα γυναικεία κομμάτια, μας μεταφέρουν σε μέρη με εξωτική αύρα και vintage διάθεση, μέσα από θερμές αποχρώσεις, άνετα υφάσματα και τις -all time classic- denim εμφανίσεις. Επιλέξτε από την καλοκαιρινή παλέτα neon χρωμάτων, 100% βαμβακερά μπλουζάκια, ριγέ και χρωματιστά και συνδυάστε τα με κοντά σορτσάκια που θα βρείτε σε denim αλλά και υφασμάτινες υφές. Τα μονόχρωμα αμάνικα μπλουζάκια είναι must για ένα απόλυτα καλοκαιρινό look, αφού μπορούν να φορεθούν εύκολα είτε μόνα τους, είτε χρησιμοποιώντας τεχνική layering, κάτω από ένα ανοιχτό πουκάμισο. Για ένα smart casual look, επιλέξτε ένα από τα πολλά φορέματα της συλλογής που θα σας χαρίσει άνεση και ευελιξία και αναδείξτε τη θηλυκή σας πλευρά!

GAP_1.jpg

Η vintage διάθεση δεν λείπει φυσικά από τις επιλογές για τον άνδρα. Βερμούδες σε ίσια γραμμή, με μεγάλη ελαστικότητα και ανθεκτικότητα, για να είστε άνετοι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα, επιλέξτε την διαχρονική khakis βερμούδα ή το παντελόνι που σας ταιριάζει, τα οποία θα βρείτε σε μία πληθώρα χρωμάτων και συνδυάστε τα με άνετες βαμβακερές μπλούζες με τσέπη, οι οποίες κυριαρχούν σε αυτή τη κολεξιόν. Αναβαθμίστε το look σας με ένα εντυπωσιακό layering, φορώντας ένα κοντομάνικο καρό πουκάμισο πάνω από το μονόχρωμο T-shirt σας.

GAP_3.jpg

Για τα παιδάκια σας, στην καλοκαιρινή συλλογή Gap Kids μπορείτε να επιλέξτε ρουχαλάκια από μια πλούσια παλέτα χρωμάτων η οποία θα τα γεμίσει με παιχνιδιάρικη διάθεση και summer vibes. Κοντομάνικα μπλουζάκια με παγέτες διπλής όψης, αμανάνικα βαμβακερά tops, girly φορέματα, υφασμάτινες βερμούδες και πολύχρωμα μπλουζάκια, είναι μερικά μόνο από τα σχέδια της συλλογής. Η σειρά Super denim εξακολουθεί να κυριαρχεί και αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας την ευελιξία που χρειάζονται τα παιδιά, για ημέρες γεμάτες παιχνίδι και ξεγνοιασιά. Οι απαλές υφές στα μωρουδιακά φορμάκια και φορεματάκια της baby Gap συλλογής, θα κρατήσουν τα μωράκια σας ανάλαφρα και χαμογελαστά. Στα καταστήματα της GAP μπορείτε ακόμα να βρείτε μοδάτα μαγιό και τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία! Ακόμα να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για παραμυθένιες διακοπές; 

Λίγα λόγια για τη GAP
Τα GAP διακρίνονται για το νεανικό τους πνεύμα και είναι συνώνυμα με την ελευθέρια έκφρασης του προσωπικού στυλ. Για περισσότερα από 50 χρόνια, τα GAP έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο για το casual στυλ που αποπνέουν. Τα GAP αποτελούν τον δημοφιλέστερο προορισμό για τα απαραίτητα ρούχα μιας  σύγχρονης γκαρνταρόμπας, με κομμάτια που χαρακτηρίζονται από τέλεια εφαρμογή, υψηλή ποιότητα και καινοτόμα στοιχεία.  
Όλα άρχισαν το 1969, όταν ο Donald G. Fisher στο Σαν Φρανσίσκο ήθελε να αλλάξει ένα τζιν παντελόνι. Επισκεπτόμενος το ένα κατάστημα μετά το άλλο, ανακάλυψε ότι τα τμήματα των τζιν ήταν ανοργάνωτα, με πολύ μικρή ποικιλία και δύσκολα για να ψωνίσεις. Έτσι, ο Fisher και η γυναίκα του Doris, δημιούργησαν ένα κατάστημα, το οποίο θα συγκέντρωνε όλα τα τζιν και θα πουλούσε δίσκους μουσικής. Αυτό ήταν το πρώτο κατάστημα GAP και τότε η εταιρεία επεκτάθηκε ραγδαία παγκοσμίως, δημιουργώντας ρούχα  και αξεσουάρ για γυναίκες , άνδρες και παιδιά συμπεριλαμβάνοντας και τις εξής συλλογές:  GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody και GapFit.

Τα GAP ήρθαν στην Ελλάδα το 2008 και σήμερα διαθέτουν εννέα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.gap.com.gr 
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας