Skip to main content

MARKET

Όλα όσα θα χρειαστείτε αυτό το καλοκαίρι!

Το eBay, γνωρίζοντας σε βάθος τα μυστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου και διαθέτοντας πάνω από 175 εκατομμύρια ενεργούς αγοραστές σε όλο τον κόσμο, ήρθε στην Ελλάδα για να μας ξεκλειδώσει το μαγικό κόσμο των ηλεκτρονικών αγορών. 



Ναι, είναι αλήθεια! Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις καλοκαιρινές διακοπές! Περιμέναμε όλο το χρόνο να χαρούμε τη θάλασσα και τον ήλιο. Προσοχή όμως! Ας φροντίσουμε  πριν φύγουμε για τις διακοπές μας να έχουμε αποκτήσει όλα όσα θα απογειώσουν το summer mood μας και θα κάνουν τις διακοπές μας αξέχαστες! Παρακάτω, μαζέψαμε μερικά must - have items για τις online αγορές, πριν ετοιμάσουμε τις βαλίτσες και σαλπάρουμε!

 

EBAY_MAGIO_FML.jpg EBAY_MAGIO_MAN.jpgΓυναικεία Μαγιό

Αντρικά Μαγιό
              
Το μαγιό σίγουρα είναι το No1 outfit του καλοκαιριού! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε άνετα και όμορφα αφού θα είμαστε τις περισσότερες ώρες της ημέρας με αυτό. 
Ανακαλύψτε το σχέδιο και το στυλ που σας αρέσει είτε είναι μονόχρωμο, είτε φλοράλ, μπικίνι ή ολόσωμο. Διαλέξτε τώρα τον τύπο μαγιό που σας ταιριάζει!

 

EBAY_TOWELS.jpgBeach Towel

Τόσα πολλά σχέδια και σχήματα για όλα τα γούστα! Μπορείτε να επιλέξετε και πετσέτες που γίνονται παρεό ή φορέματα. Βρείτε το μέγεθος που σας βολεύει καλύτερα στην ξαπλώστρα και απλά χαλαρώστε… 
Ρίξτε μια ματιά και στις παιδικές πετσέτες με απίστευτα χαριτωμένα σχέδια!

 


EBAY_DRESS.jpgSummer Dresses 

Καλοκαιρινά φορέματα … Πιο ρομαντικά, πιο girly, με χαρούμενα prints και πρωτότυπα κοψίματα, σε όλα τα μήκη! Τόσο πρωτότυπες και οικονομικές επιλογές που δεν θα μείνετε μόνο σε ένα. Αυτά τα φορέματα θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σας βόλτες, πρωί – βράδυ!

 

 

 

EBAY_RACKET.jpgBeach Rackets

Δεν είναι ωραίο να μπορείτε να συνδυάσετε την διασκέδασή σας, ενώ συγχρόνως γυμνάζεστε; Εκτός από κολύμπι και ηλιοθεραπεία μπορείτε να επιλέξεις και κάποιο παιχνίδι παραλίας. Από τα αγαπημένα όλων είναι οι ρακέτες. Ενώ διασκεδάζετε έχουν την ιδιότητα να σας κρατήσουνε σε φόρμα! Διαλέξτε το στυλ που σας αρέσει και απολαύστε τες με όλη την παρέα σας! Υπάρχουν απίθανα σχέδια και για τους μικρούς φίλους!

 

 

EBAY_SUMMERCASES.jpgSummer iPhone cases

Και για να ολοκληρώσετε το καλοκαιρινό ας look επιλέξτε και την κατάλληλη θήκη για το κινητό σας! Βρείτε το καλοκαιρινό τοπίο ή σχέδιο που σας εκφράζει και δημιουργήστε ένα κινητό ασορτί με την καλοκαιρινή σας διάθεση!

 

 

 

EBAY_SUNGLASSES.jpgSunglasses

Γυαλιά χειροποίητα, ξύλινα, με στρογγυλούς φακούς. Τα γυαλιά είναι πολύ προσωπική υπόθεση και ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας, ταιριάζουν και διαφορετικά σχέδια.
Μην φοβηθείτε να επιλέξετε κάτι πιο έντονο από ότι συνήθως! Εξάλλου είναι καλοκαίρι.. αν όχι τώρα πότε;

 

 

EBAY_SPEAKER.jpgWaterproof Speaker

Το απόλυτο gadget για το καλοκαίρι! Ναι, οκ. Μπορείτε να ακούσετε μουσική και από το κινητό σας. Με αυτά τα μικρά αδιάβροχα ηχεία όμως μπορείτε να ακούτε με όλη την σας, χωρίς να ανησυχείτε αν θα βραχούν. Άπειρα σχέδια και μεγέθη για να χωράνε παντού και πάντα!

 

 

 

EBAY_POWERBANK.jpgPower bank

Από τα πιο χρήσιμα ‘’εργαλεία’’ για το καλοκαίρι και όχι μόνο… που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσετε να βάλετε στη βαλίτσα. Αν θέλετε να βγάλετε όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες και να μιλάτε με όλους τους φίλους σας που δεν κατάφεραν να είναι μαζί σας στις διακοπές, αυτό το gadget είναι ο πιο χρήσιμος βοηθός σας.
Διαλέξτε το powerbank που σας αρέσει και μείνετε ‘’φορτισμένοι’’ καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών!

EBAY_WATERPROOFCASES.jpgWaterproof Gadget for Cell Phone  

Επειδή όλοι έχουμε ζήσει ή έχουμε ακουστά ιστορίες για κάποιο κινητό που ‘’βουτάει’’ στη θάλασσα, φέτος παίξτε εκ του ασφαλούς και πριν τις διακοπές σας πάρτε αδιάβροχες θήκες για κινητά ή laptop.

 

 

 

EBAY_CAMERA.jpgCamera

Μια πιο επαγγελματική φωτογραφική μπορεί να απογειώσει τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες. Και αν θέλετε άκρως καλοκαιρινές λήψεις, επιλέξτε φωτογραφική μηχανή για υποβρύχιες λήψεις. Αν πάλι έχετε τη φωτογραφική που σας καλύπτει μπορείτε απλά να την αναβαθμίσετε με τα αξεσουάρ που χρειάζεστε!

 

 

EBAY_HATS.jpgProtection, Music and Style, all in one!

Πρωτότυπα καλοκαιρινά gadgets, όπως καπέλο που συνδέεται με Bluetooth και ακουστικά για να ακούτε τα καλύτερα Summer Hits και ταυτόχρονα να αποφύγετε την ηλίαση.

 

 

 

 

Instagram: @ebayGreece

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.