Skip to main content

MARKET

Meno Male και Meno-υμε Κουκάκι, για το απόλυτο ιταλικό στην Αθήνα

Μία γεύση από το κοσμοπολίτικο Μιλάνο υπόσχεται το Meno Male, το νέο ιταλικό bistro που άνοιξε τις πόρτες του στο Κουκάκι και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να χαλαρώσεις σε μία από τις όμορφες συνοικίες του κέντρου και να απολαύσεις αυθεντική ιταλική κουζίνα από το πρωί έως και το βράδυ.



 MenoMale3.jpgΤο bistro ξεχωρίζει χάρη στη στρατηγική του τοποθεσία. Ένα ψηλοτάβανο κτίριο με άνετο περιβάλλον διακοσμημένο με κρεμαστά φυτά και μαρμάρινα τραπέζια που δίνουν την αίσθηση ενός αίθριου, σε συνδυασμό με τα outdoor τραπεζάκια και το ξύλινο μπαρ με την κρυφή θέα στο Μουσείο της Ακρόπολης, σε μεταφέρει από την καρδιά του Μιλάνου στην καρδιά της Αθήνας.

Ο σεφ του Meno Male, Γιώργος Γαλάνης, έχοντας εντρυφήσει στην ιταλική γαστρονομία, έρχεται να μας συστήσει ένα all day menu που επιδιώκει να προβάλει τα καλύτερα προϊόντα των δύο χωρών. Οι πίτσες είναι από λεπτό χειροποίητο ζυμάρι με 48 ώρες ωρίμανση και ψημένες σε φούρνο με πυρότουβλο. Συνδυάζονται με διάφορα ιταλικά υλικά αλλά και ελληνικά στοιχεία όπως ελιά, κρεμμύδι, ρίγανη και φέτα για να είναι πιο οικείες στη γεύση του Έλληνα. 

Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα tartar μανιταριών, με μία σαλάτα Rucola και μία pizza  Salami Picante μαζί με ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί από την Ιταλία; Ή μία tartufata με ένα γνώριμο λευκό ελληνικό κρασί; Ή ένα ιταλικό Panini σε συνδυασμό με έναν espresso και ένα φρέσκο χυμό για να ξεκινήσει όμορφα τη μέρα του;

Η αγαπημένη Pasta όπως την έχουμε φάει μόνο στην Ιταλία, μεταφέρεται στο bistro χάρη στον σεφ που προσφέρει επιλογές ανάμεσα σε ραγού, tartufo αλλά και putanesca. Και το menu κλείνει γλυκά με χειροποίητα ιταλικά επιδόρπια, με το τιραμισού και την ανοιχτή dolce pizza να ξεχωρίζουν.   

Έκπληξη όμως αποτελεί το πρωινό menu του Meno Male. To εστιατόριο ανοίγει από νωρίς το πρωί προσφέροντας επιλογές ανάμεσα σε panini χειροποίητα με διαλεγμένα υλικά, αυγά σε διάφορες εκδοχές για να καλύπτουν όλα τα γούστα, φρεσκοστυμμένους χυμούς και φυσικά καφέ από καλή και εκλεκτή ποικιλία για να ξεκινάει η μέρα υπέροχα αλά ιταλικά. 

Δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Meno Male από το πρωί για να ξεκινήσεις την μέρα σου με ένα γεμάτο πρωινό μέχρι και αργά το βράδυ για να απολαύσεις μια αυθεντική ιταλική κουζίνα που διατηρεί παράλληλα ελληνικές γευστικές πινελιές. 

Meno Male: Βεΐκου 10, Αθήνα, Κουκάκι / 210 9231350
Facebook /  Instagram 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»