Skip to main content

MARKET

Η ALISAHNE είναι εδώ για να σας ταξιδέψει από τις πιο πολυτελείς ακτές, μέχρι τους πιο μυστηριώδεις εξωτικούς προορισμούς

Αντλώντας έμπνευση από την άγρια φύση όπου πρωτόγονα, ατίθασα και ανυπότακτα στοιχεία συναντιούνται με την γαλήνη, το ρομαντισμό και την ομορφιά, η νέα συλλογή ALISAHNE 2019 είναι έτοιμη να σαλπάρει για τους πιο γοητευτικούς προορισμούς, σε ένα αξέχαστο ταξίδι στις σαγηνευτικές θάλασσες.



Σχήματα και υφές, επηρεασμένες από την ποικιλόμορφη παλέτα των αντικρουόμενων στοιχείων της φύσης, ενώνονται μαγικά για να κάνουν το καλοκαίρι σας μια παιχνιδιάρικη γιορτή φαντασίας και υψηλής στιλιστικής απόλαυσης.

ALISAHNE_2.jpg

Δελεαστικά στοιχεία, δαντελωτές λεπτομέρειες και κομψές διαφάνειες παντρεύονται με χρυσές αποχρώσεις, εντυπωσιακά φλοράλ τυπώματα με ρομαντικούς, σέπια τόνους μιας άλλης εποχής, για να δημιουργήσουν την σειρά UNIO MYSTICA SS 2019. Ενας αρχετυπικός δεσμός ικανός να διεγείρει τις αισθήσεις και να εκτοξεύσει την θηλυκή υπόσταση κάθε γυναίκας. 

Το καλοκαίρι σας οδηγεί στον προορισμό της καρδιάς σας. Η ALISAHNE είναι εδώ για να σας ταξιδέψει από τις πιο πολυτελείς ακτές, μέχρι τους πιο μυστηριώδεις εξωτικούς προορισμούς. Εξερευνήστε το άγνωστο και αγκαλιάστε τις πιο μεγάλες απολαύσεις!

ABOUT ALISAHNE – A SALTY SPELL

ALISAHNE_KATH.jpgH ALISAHNE μοιάζει σαν ένα ταξίδι στον ονειρεμένο κόσμο των αισθήσεων της Μεσογείου μέσα από τη ματιά της δημιουργού της Σοφίας Καραγιάννη.

Η ALISAHNE φέρνει μια χαρακτηριστική σχεδιαστική αισθητική, ενσωματώνοντας διεθνείς τάσεις και επιρροές πάντα με υψηλά πρότυπα ποιότητας. Οι συλλογές είναι χειροποίητες και υλοποιούνται στην Ελλάδα με μεγάλη αφοσίωση από εξειδικευμένες ομάδες. Υφάσματα και αξεσουάρ που κοσμούν τα ενδύματα και τα μαγιό έχουν προέλευση από Ιταλία, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, εξασφαλίζοντας κομψότητα, ανθεκτικότητα και βέλτιστη άνεση.

Η ALISAHNE ντύνει το γυναικείο κορμί με κολακευτικά κοψίματα που αγκαλιάζουν το σώμα και τις καμπύλες, σαν έπαινος στη λαμπρότητα της θηλυκής γραμμής και απαράμιλλης ομορφιάς των γυναικών. Τα χρώματα, οι υφές, τα μοναδικά τυπώματα που πλαισιώνουν τις συλλογές μαζί με τα Kissing floor μήκη, την άψογη εφαρμογή της Lycras με αίσθηση βελούδου που διατηρούν τη φόρμα τους και δεν αλλοιώνονται από την υπεριώδη ακτινοβολία, είναι όλα αυτά που κάνουν τις δημιουργίες της ALISAHNE μια μοναδική εμπειρία μυστικιστικής διάθεσης και συναίσθησης, που η κάθε γυναίκα πρέπει να απολαύσει!    

https://www.alisahne.com/
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30