Skip to main content

MARKET

H Pepe Jeans London παρουσιάζει την capsule συλλογή της Dua Lipa για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2019

Στις αρχές του 2019 η Dua Lipa ανακηρύχτηκε σε ambassador της Pepe Jeans London και πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του βρετανικού brand. Συνεχίζοντας τη συνεργασία τους, τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, η δημοφιλής τραγουδίστρια σχεδιάζει την πρώτη capsule collection της για την Pepe Jeans. 



Το επίσμο λανσάρισμα της συλλογής Dua Lipa X Pepe Jeans London έγινε στις 3 Σεπτέμβρη σε private party που διοργανώθηκε στο Victoria House Basement στο κεντρικό Λονδίνο, όπου διαμορφώθηκε ένα σκηνικό με πάγκους υπαίθριας αγοράς –σαφής αναφορά στις ρίζες της Pepe Jeans. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και βλέπω τους παρευρισκόμενους να περνούν καλά, να διασκεδάζουν και να τους αρέσει η συλλογή. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο», είπε η Dua Lipa φορώντας ένα από τα γυαλιστερά μεταλλικά φορέματα της συλλογής της, καθώς περνούσε από χώρο σε χώρο και σταματούσε για να χαιρετήσει τους φίλους της και να βγάλει φωτογραφίες σε μέρη όπως ο πάγκος με τα γλυκά και το Pepe Jeans Custom Studio. «Είμαι περήφανη γι’ αυτή τη συλλογή και μου αρέσει πολύ που τη βλέπω υλοποιημένη», δήλωσε η Dua Lipa.  

Η τρεις φορές νικήτρια των BRIT Awards και βραβευμένη με δύο Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, γνωστή για τις διεθνείς επιτυχίες και τα σύγχρονα pop κομμάτια της, φέρνει τη δική της στιλιστική ματιά στην κληρονομιά της Pepe Jeans.  

Γεννημένη στο Λονδίνο και μεγαλωμένη στο Κόσοβο, η Dua Lipa έγραψε ιστορία στα BRIT Awards το 2018, καθώς ήταν η πρώτη καλλιτέχνιδα με πέντε υποψηφιότητες. Της απονεμήθηκαν τα βραβεία «Best British Female Solo Artist» και «Best British Breakthrough Act». Τα τελευταία δύο χρόνια, η Dua Lipa είναι επίσης η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στον κόσμο, ενώ το video clip της για το hit single «New Rules» -τον ύμνο της για τη γυναικεία χειραφέτηση- είχε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube, καθιστώντας τη τη νεότερη καλλιτέχνιδα που το έχει καταφέρει αυτό.  Το κομμάτι «One Kiss», η συνεργασία της με τον Calvin Harris, έγινε το single με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2018. Συνολικά έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια singles και πάνω από 3.4 εκατομμύρια albums παγκοσμίως. Και οι διακρίσεις της συνεχίζονται με την Dua Lipa να κερδίζει δύο Grammy στις κατηγορίες «Best New Artist» και «Best Dance Recording» για το «Electricity» (με τους Silk City ft. Diplo & Mark Ronson) και το βραβείο «Best British Single» στα BRIT Awards 2019 για το «One Kiss», το κομμάτι της με τον  Calvin Harris.

Η συλλογή Dua Lipa X Pepe Jeans αντλεί έμπνευση από στιλιστικές επιρροές των ‘90s και των αρχών των ‘00s, συνδυάζοντας στοιχεία από το στυλ των τότε supermodels, την grunge club σκηνή και τις φεστιβαλικές εμφανίσεις. H Dua Lipa εξερεύνησε το αρχείο της Pepe Jeans για να επαναπροσδιορίσει κομμάτια από εκείνη την εποχή και να προσθέσει μια σύγχρονη πινελιά δημιουργώντας μια capsule συλλογή. 

 

Καθώς έχει μεγαλώσει μαζί με το brand και ανακαλεί παιδικές αναμνήσεις από όταν η μητέρα της την πήγαινε για ψώνια στο κατάστημα του Portobello, απόλαυσε τη συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα της Pepe Jeans London για να δώσει πνοή στο όραμά της και να δημιουργήσει αυτήν τη συλλογή. Ανάμεσα στα key pieces περιλαμβάνονται ένα μεταλλικό φόρεμα, ένα denim σετ που αποτελείται από oversized denim πανοφώρι και denim μίνι φούστα, glitter φορέματα, μπλούζες για βραδινές εξόδους και denim κομμάτια που σε συντροφεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Η Dua Lipa σχεδίασε αυτήν τη συλλογή έχοντας στο μυαλό της τους fans και οι τιμές ξεκινούν από τα 30€.

Μπορείτε να δείτε το video της νέας καμπάνιας εδώ: https://vimeo.com/358026381   

Σχετικά με την Pepe Jeans London

Η Pepe Jeans London γεννήθηκε στην εμβληματική περιοχή του Portobello Road το 1973. Σήμερα, μετά από 46 χρόνια, το brand παραμένει αφιερωμένο στο αρχικό mantra και στη δέσμευσή του να δημιουργεί την πιο συναρπαστική μόδα denim στον πλανήτη.

Η διαφορετικότητα και ο μοναδικός εκλεκτικισμός, το εκπληκτικό μείγμα πολιτισμών που προσδιορίζει την πόλη του Λονδίνου, προσδιορίζει επίσης την προσωπικότητα της Pepe Jeans και συνεχίζει να αποτελεί σταθερή πηγή έμπνευσης για τα denim και τις γυναικείες, ανδρικές και παιδικές συλλογές της.

Μουσική, πολιτισμός, μόδα, Λονδίνο και denim: αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Pepe Jeans.
 
#DuaforPepe
#MyPepeJeans
@pepejeans

 


PEPE JEANS LONDON
Τι σου άρεσε περισσότερο κατά τη διαδικασία υλοποίησης της συλλογής; 

Είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζω μια capsule συλλογή και είμαι τόσο χαρούμενη! Απόλαυσα πραγματικά την εξερεύνηση στα αρχεία της Pepe Jeans, όπου αναζήτησα έμπνευση, αλλά και το ότι είχα τη δημιουργική ελευθερία να επαναπροσδιορίσω τι θεωρώ απαραίτητο σε μια γκαρνταρόμπα. Το να δημιουργήσω ένα Τ-shirt και ένα τζιν παντελόνι με τέλεια εφαρμογή ήταν πολύ διασκεδαστικό.

Ποια ήταν η έμπνευση σου για τη συνεργασία σου με την Pepe Jeans London;
Εμπνεύστηκα από στοιχεία των ‘90s και των αρχών των ‘00s, από το στυλ των τότε supermodels, την grunge club σκηνή και τη φεστιβαλική ατμόσφαιρα.

Ποια είναι τα κομμάτια της συλλογής που σε εμπνέουν περισσότερο;
Για μένα ένα key piece είναι το μεταλλικό ασημί φόρεμα –θα μπορούσε να φορεθεί τόσο μέσα στη μέρα σε grunge εμφανίσεις με αρβύλες όσο και σε μια βραδινή έξοδο με ψηλοτάκουνες γόβες και να είναι σούπερ εντυπωσιακό. Μου αρέσει αυτή η ευελιξία και η μετάβαση από την ημέρα στη νύχτα.

 

Θεωρείσαι φεμινιστικό είδωλο στη μουσική βιομηχανία. Πώς αυτό το κομμάτι του εαυτού σου αποτυπώνεται και εμπνέει τη σχεδιαστική διαδικασία;
Σαφώς και σχεδίασα τη συλλογή έχοντας στο νου μου τους fans μου και εύχομαι να την αγαπήσουν όλοι. Ανυπομονώ να τους δω να φοράνε τα κομμάτια της! 

Περίγραψέ μας την Pepe Jeans London με πέντε λέξεις:
Αυθεντική, Διασκεδαστική, Φρέσκια, Βρετανική, Διαφορετική.

ΣΤΥΛ & ΜΟΔΑ
Πώς περιγράφεις το προσωπικό σου στυλ;

Πειραματικό, πολύχρωμο και διασκεδαστικό.
 
Ποια είναι τα στιλιστικά σου είδωλα -από ποιόν επηρεάζεσαι;
Λατρεύω την Kate Moss, την Drew Barrymore και τη Naomi Campbell των 90s. 


 
Μεγάλωσες στο Λονδίνο. Αυτό επηρέασε σημαντικά το στυλ σου;
Οπωσδήποτε, όλη η έμπνευση που είχα μεγαλώνοντας στο Λονδίνο νομίζω ότι μου έδωσε ένα σχετικό προβάδισμα. Πιστεύω ότι όλοι έχουν μια ιδέα του τι σημαίνει το Λονδίνο, έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση από π.χ. το Παρίσι ή το Μιλάνο.  Έχει κάτι πιο σκληρό.
 
Ποια είναι τα βασικά κομμάτια denim της γκαρνταρόμπας σου;
Λατρεύω τα τζιν σε όλα τα σχέδια και χρώματα.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Είχες την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο, να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς και να συναντήσεις νέους ανθρώπους.  Πως έχουν επηρεάσει αυτές οι εμπειρίες τη μουσική σου;
Αυτό είναι το μεγαλύτερο προτέρημα της δουλειάς μου, ταξιδεύω στον κόσμο τραγουδώντας για τους θαυμαστές μου και πραγματικά συνδέομαι μαζί τους. Νομίζω ότι η ζωή επηρεάζει την μουσική μου με κάθε τρόπο, γράφω για τις εμπειρίες μου.

Ποιες ήταν οι μουσικές σου εμπνεύσεις μεγαλώνοντας;
Pink, Nelly Furtado, Alicia keys.
 
Ποιος σε εμπνέει στη μουσική αυτή τη στιγμή;
Old Outkast & Daft Punk.


 
Η μουσική σου επηρεάζει και αυτά που φοράς στη σκηνή;
Ναι, νιώθω ότι αυτά που φοράω στη σκηνή είναι απλά άλλη μια προέκταση της δημιουργικότητάς μου.
  
ΖΩΗ
Αυτή τη στιγμή βιώνεις μεγάλη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο - πώς εξισορροπείς την επαγγελματική και την οικογενειακή σου ζωή; 
Όποτε έχω ελεύθερες στιγμές στο πρόγραμμά μου, τις περνάω με τους φίλους και την οικογένειά μου.  Προσπαθώ να βρίσκω το χρόνο κάθε μέρα για να ασκούμαι λίγο, ώστε να διατηρώ καθαρό το μυαλό μου. 
 
Αποτελείς έμπνευση για μια νέα γενιά, o αριθμός των followers σου είναι τεράστιος και συνεχίζει να αυξάνεται - πώς το διαχειρίζεσαι αυτό;  Ποια πιστεύεις ότι είναι η σωστή ισορροπία σε ότι αφορά στα κοινωνικά δίκτυα; 
Πιστεύω ότι πάντα ήμουν ο εαυτός μου στα κοινωνικά δίκτυα, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι ο κόσμος γνωρίζει ποια είμαι! Προσπαθώ να βρίσκω μια ισορροπία στη χρήση της πλατφόρμας, ώστε να μιλώ για τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εμένα αλλά και να είμαι η φωνή των θαυμαστών μου.  Συγχρόνως, το βρίσκω πολύ σημαντικό να περιορίζω τον χρόνο μου στο διαδίκτυο, ώστε να ζω στο παρόν και να μην αφήνω τη γνώμη των άλλων να με επηρεάζει αρνητικά. Υπάρχει πολλή αρνητικότητα και πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να μην την αφήνεις να σε ρίχνει και να εμποδίζει τη δημιουργικότητά σου. 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.