Skip to main content

MARKET

FREZYDERM: Cream Boosters & Moisturizing Creams

Η φθινοπωρινή σεζόν είναι πάντα μια καλή στιγμή για να κάνουμε το πολυπόθητο “restart” στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας και να της χαρίσουμε την ενυδάτωση που έχει ανάγκη μετά το καλοκαίρι. 



H FREZYDERM έχει δημιουργήσει και προτείνει εξειδικευμένους συνδυασμούς προϊόντων που στόχο έχουν να κάνουν το δέρμα μας να δείχνει όχι μόνο τέλειο αλλά… τελειότερο!

Η διαδικασία του skincare γίνεται ακόμα πιο στοχευμένη και το δέρμα μας απολαμβάνει όλα τα οφέλη μιας tailor made περιποίησης, η οποία βασίζεται αποκλειστικά στις δικές της ανάγκες. Μέσα από 3 μοναδικούς συνδυασμούς που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας (20+,30+ και 45+), η FREZYDERM μας αποκαλύπτει το μυστικό για λαμπερό δέρμα με υγιή όψη σε μόλις 2 βήματα.

Συνδυάστε την ενυδατική κρέμα της FREZYDERM με το κατάλληλο Cream Booster, για να ενισχύσετε τη δράση της και να αποκτήσετε ένα ακόμα τελειότερο αποτέλεσμα (από αυτό που ούτως ή άλλως σας προσφέρει η αγαπημένη σας κρέμα) βάσει των μοναδικών αναγκών της επιδερμίδας σας.
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30