Skip to main content

MARKET

Υποδεχτείτε το φθινόπωρο με την special edition σειρά Vanilla Pumpkin από την The Body Shop

Έφτασε και πάλι η εποχή του Halloween, του Thanksgiving και της Dia de los Muertos, της ≪Ημέρας των Νεκρών≫.

 



 

 

Eίτε συμμετέχετε στις σχετικές εορταστικές εκδηλώσεις είτε απλώς τις παρακολουθείτε με ενδιαφέρον, η The Body Shop σας προσκαλεί να γιορτάσετε κι εσείς μαζί της αγκαλιάζοντας όλους αυτούς τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τις παραδόσεις που συνδέονται με τις συναρπαστικές γιορτές του φθινοπώρου.

Επειδή εσείς το ζητήσατε, η special edition Vanilla Pumpkin είναι και πάλι εδώ για να σας βάλει στο πνεύμα των φθινοπωρινών γιορτών με μοναδικά προϊόντα περιποίησης. Η δημοφιλής σειρά, με το χαρακτηριστικό, απολαυστικό της άρωμα επέστρεψε! Οι limited edition συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τα πλούσια χρώματα της φθινοπωρινής φύσης και ταυτόχρονα τιμούν την παραδοσιακή τέχνη και το περίτεχνο μακιγιάζ που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Dia de los Muertos που γιορτάζεται σε ολόκληρη την Λατινική Αμερική.

 

 

Η εποχική αυτή σειρά θα σας κάνει να την ερωτευτείτε στη στιγμή! Τα τρία υπέροχα προϊόντα περιποίησης αυτής της special edition σειράς διαθέτουν υπέροχες κρεμώδεις υφές και ένα ακαταμάχητο άρωμα. Είναι εμπλουτισμένα με γλυκιά βανίλια Μαδαγασκάρης που συλλέγεται προσεκτικά με τα χέρια και συνδυάζεται απολαυστικά με το εθιστικό,
φθινοπωρινό άρωμα των καβουρδισμένων σπόρων γλυκιάς κολοκύθας και τις ζεστές νότες από σπόρους tonka, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου.

ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η SPECIAL EDITION ΣΕΙΡΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ;

Το Body Butter και η Hand Cream της σειράς Vanilla Pumpkin είναι εμπλουτισμένα με βούτυρο καριτέ αειφόρου προέλευσης, το οποίο προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του πρωτοποριακού της προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες από τον γυναικείο συνεταιρισμό Tungteiya Women’s Shea Butter Association στην Βόρεια Γκάνα. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε το 1994, έπειτα από το ταξίδι της ιδρύτριας της The Body Shop, Anita Roddick, κατά τη διάρκεια του οποίου γνώρισε τις εκπληκτικές γυναίκες που παράγουν το βούτυρο καριτέ. Οι 500 γυναίκες του συνεταιρισμού συλλέγουν τους φρέσκους καρπούς μόλις πέσουν στο έδαφος και χρησιμοποιούν παραδοσιακές χειρωνακτικές τεχνικές για την παραγωγή του βουτύρου καριτέ, ακολουθώντας μία περίπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει 18 στάδια και περνά από γενιά σε γενιά.

Ορισμένοι από τους καρπούς φυτεύονται για να αποτελέσουν τους σπόρους από τους οποίους θα αναπτυχθούν νέα δέντρα. Η The Body Shop, εκτός από μία δίκαιη αμοιβή, καταβάλλει επίσης στις γυναίκες του Tungteiya ένα επιμίσθιο που τους επιτρέπει να επενδύσουν σε κοινοτικά προγράμματα, τα οποία ωφελούν περισσότερους από 45.000
ανθρώπους κάθε χρόνο. Επιπλέον, η The Body Shop είναι ιδρυτικό μέλος της Global Shea Alliance, η οποία εμπλέκει το σύνολο της βιομηχανίας καλλυντικών σε έναν διαρκή διάλογο στο πλαίσιο του αγώνα για τη βιωσιμότητα και την αειφορία του πλανήτη.
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ