Skip to main content

MARKET

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στήριξε τις πιο δυναμικές γυναίκες ως Hydration Partner στο Ladies Run 2019

Μία ημέρα γεμάτη ευεξία, χαμόγελα και… ενυδάτωση!



 

Γυναίκες... Ενωμένες, Δυνατές, με στόχους! Αυτές τις LADIES γιορτάσαμε στο Ladies Run 2019, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2019 στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Σε ένα σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, το ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο ήταν ο επίσημος Hydration Partner της διοργάνωσης, στηρίζοντας παράλληλα το σπουδαίο κοινωνικό έργο του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ».

Το ΘΕΟΝΗ, το μοναδικό ελληνικό νερό με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και αλκαλικό pH8, χάρισε δροσιά και ενυδάτωση σε όλες τις LADIES που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα δρόμου 5χλμ. Γυναίκες  διαφορετικών ηλικιών, μόνες τους, με φίλες ή αγκαλιά με τα παιδιά τους, έτρεξαν για ακόμη μία χρονιά με στόχο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους! Φτάνοντας στον τερματισμό, η stylish καινοτόμος φιάλη των 330ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό ήταν εκεί για να τους χαρίσει την πολυπόθητη ενυδάτωση μετά τον αγώνα, ενώ τα εντυπωσιακά μπισκότα στο χαρακτηριστικό σχήμα της μπλε σταγόνας του ΘΕΟΝΗ από τα ζαχαροπλαστεία FRESH ήταν η έκπληξη που «έκλεισε» με τον πιο γλυκό τρόπο την εκδήλωση. 

Με πολλές όμορφες εικόνες και την πιο αισιόδοξη διάθεση από τη συμμετοχή στο Ladies Run 2019, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό υπενθυμίζει ότι θα είναι πάντα παρόν σε ανάλογες δράσεις ως το πιο ωραίο «δώρο» που μπορεί να κάνει κάποιος στον οργανισμό του!

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά

Το ΘΕΟΝΗ αναβλύζει φυσικά στα 1.100 μέτρα από την Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων, και εμφιαλώνεται κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Το παρθένο δάσος, το αγνό φυσικό περιβάλλον και η ιδιαίτερη γεωλογική δομή της περιοχής, προσδίδουν και διασφαλίζουν την εξαιρετική  ποιότητα του νερού και τη μοναδική σύνθεσή του!

Περνώντας αναλυτικά στα φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά του νερού, το ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8. Το pH μπορεί να λάβει τιμές από 0 έως 14 και είναι ο δείκτης οξύτητας του νερού. Η τιμή 8 καθιστά το ΘΕΟΝΗ ένα αλκαλικό νερό γεγονός που έχει γενικά πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Η σχετικά χαμηλή του σκληρότητα (109mg/L) και η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο (1,2 mg/L), η οποία είναι από τις χαμηλότερες καταγεγραμμένες στην αγορά, συνεισφέρουν στη διατήρηση της καλής υγείας
του ανθρώπινου οργανισμού. Η παρουσία Ασβεστίου (47.7mg/L) είναι σε ικανές συγκεντρώσεις ώστε να συνεισφέρει στην ενδυνάμωση του σκελετού και των δοντιών, αλλά επίσης το Ασβέστιο μπορεί να βελτιώσει και την καρδιακή λειτουργία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νιτρικά (1,5 mg/L) και Νιτρώδη (<0,05 mg/L) είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τους ευαίσθητους οργανισμούς και ειδικά τα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο blog του ΘΕΟΝΗ Πηγή Ζωής στο σχετικό άρθρο: http://www.theoni-water.gr/source-of-life/health/benefits/ 


20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας 

Το 2016, στον διαγωνισμό Berkeley  Springs, το ΘΕΟΝΗ κερδίζει το βραβείο “Best Bottled Water 2016” ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο και το βραβείο “Package Design Award” για τη συσκευασία του.

Μέχρι σήμερα, το ΘΕΟΝΗ έχει κατακτήσει 7 Βραβεία από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης ITI (International Taste Institute). Συγκεκριμένα κερδίζει το “Three Golden Star Award” επί έξι συναπτά έτη 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 στον ευρέως αναγνωρισμένο διαγωνισμό του Οργανισμού που βραβεύει τρόφιμα και ποτά υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Λόγω της μοναδικής και ιδιαίτερης γεύσης του, το 2016 έλαβε ταυτόχρονα με το χρυσό βραβείο και το "Special Crystal Taste Award”.

Επιπλέον, το ΘΕΟΝΗ αποσπά το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας από τον Οργανισμό Monde Selection κάθε χρόνο από το 2015 έως σήμερα. To 2017 του απονέμεται επίσης η ανώτερη διάκριση “International High-Quality Trophy” για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, απαριθμώντας συνολικά 6 βραβεία ποιότητας απο τον εν λόγω οργανισμό.

Για τέσσερα συνεχόμενα έτη 2016, 2017, 2018, 2019, το ΘΕΟΝΗ αποσπά το χρυσό βραβείο "DLG Gold Award”. Ο Διαγωνισμός Ποιότητας DLG διεξάγεται ετησίως στην Φρανκφούρτη και βραβεύει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας μετά από αυστηρούς ελέγχους και δοκιμές σε προηγμένα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας.

Τέλος, το ΘΕΟΝΗ κατέκτησε το 2019 το Χρυσό Βραβείο στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό AVPA "Gourmet Waters" στην κατηγορία “Balanced Still Waters”.

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30