Skip to main content

MARKET

Η KALOGIROU παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια "L' Appartement" για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019

 

Η υψηλής αισθητικής καμπάνια δίνει έμφαση στη διαχρονικότητα, τον κοσμοπολιτισμό και την πολυτέλεια

 



 

Η ιστορική KALOGIROU παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019. Μια «οπτική μελωδία», με έμπνευση από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο και την αξεπέραστη αισθητική της γαλλικής Nouvelle Vague ξεδιπλώνεται μέσα από το φωτογραφικό φακό και την καλλιτεχνική επιμέλεια του κορυφαίου Έλληνα φωτογράφου Γιάννη Μπουρνιά. 

Ανατρέποντας τα στενά όρια μιας γραμμικής αφήγησης, οι εικόνες της νέας καμπάνιας KALOGIROU παραπέμπουν σε κινηματογραφικά stills που διηγούνται ιστορίες της πόλης χωρίς αρχή, μέση και τέλος, έτσι άτακτα και αντισυμβατικά όπως γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας ή μια μοναδική ιδέα. Σενάρια από τον «επάνω όροφο», ψίθυροι και μουσικές που αντηχούν σε ένα νεοκλασικό κτίριο  στο κέντρο της Αθήνας, με πρωταγωνιστές το διαχρονικό στυλ και την απαράμιλλη κομψότητα, και κεντρικούς ήρωες μια γυναίκα, έναν άνδρα και το αιώνιο παιχνίδι ανάμεσά τους. Μια στυλιζαρισμένη voyeuristic οπτική που αποθεώνει τους αισθησιακούς συμβολισμούς των ψηλών τακουνιών και επαναφέρει στο προσκήνιο την εικόνα του εκλεπτυσμένου άνδρα-gentleman.

 

 

Η υψηλής αισθητικής καμπάνια KALOGIROU για τη χειμερινή σεζόν, δίνει έμφαση στη διαχρονικότητα, τον κοσμοπολιτισμό και την πολυτέλεια, χωρίς εμφανείς αναφορές σε εποχές ή χώρους, ακριβώς όπως έχει εξελιχθεί η ιστορία του brand από το 1890 έως σήμερα. Ως κορυφαίος προορισμός high-end shopping στην ελληνική αγορά, η KALOGIROU δημιουργεί μια οπτική ταυτότητα που μεταφέρει τις αξίες της στο fashion conscious κοινό της.  Αποτυπώνοντας  με τον πιο σοφιστικέ τρόπο την κομψότητα, απογειώνει την υψηλή τέχνη των υποδημάτων και των αξεσουάρ, είτε αυτά προέρχονται από την ομώνυμη συλλογή Kalogirou, είτε από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του εξωτερικού και την enfant gate των Ελλήνων δημιουργών. 

Έχοντας πλέον μπει σε μια νέα εποχή, η KALOGIROU παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να δημιουργεί και να διαθέτει δημιουργίες υψηλής ποιότητας στα πρότυπα των διεθνών fashion trends, ανανεώνοντας συστηματικά το brand portfolio της με νέα luxury labels που πρωταγωνιστούν κάθε σεζόν στο χώρο της διεθνούς μόδας. 

KALOGIROU.COM
@kalogirou_official | @kalogirou_men | #kalogirou

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»