Skip to main content

MARKET

Ολοκαίνουργια παιχνίδια Ψυχρά και Ανάποδα ΙΙ της Disney

 

Τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια Frozen ΙΙ της Disney ήρθαν στα ράφια των καταστημάτων, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να ονειρεύονται το μαγεμένο βορρά!

 



 

Με έμπνευση την νέα ταινία «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» της Disney, που θα μας ταξιδέψει σε μια ακόμα συγκλονιστική περιπέτεια με την Άννα, την Έλσα, τον Όλαφ και την υπόλοιπη παρέα, τα ολοκαίνουργια προϊόντα έκαναν το ντεπούτο τους στο καταναλωτικό κοινό στις αρχές Οκτωβρίου, στο Frozen Fan Fest, μια μαγική εκδήλωση στο Λονδίνο, και θα συνεχίζουν να γεμίζουν τα ράφια των καταστημάτων σε όλο τον κόσμο τους επόμενους μήνες.  

 

 

Από την εταιρεία Hasbro, ήρθαν οι δύο αγαπημένες αδερφές Έλσα και Άννα! Βρείτε τις νέες κούκλες και ακούστε τις να τραγουδούν τα νέα τραγούδια από την ταινία «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» της Disney. Φορούν νέα, υπέροχα φορέματα και αξεσουάρ. Στη νέα ταινία, η Έλσα μπαίνει σε νέες περιπέτειες μακριά από την Γη της Αρεντέλλας όπου γνωρίζει τον ΝΟΚΚ, ένα μαγικό άλογο που ζει στο νερό! Ανακαλύψτε το σετ με την Έλσα και τον ΝΟΚΚ για ατελείωτο παιχνίδι & δημιουργήστε πολλές ιστορίες. Τα παιδιά μπορούν πλέον, να παίζουν παντού με το νέο Frozen Κάστρο της Αρεντέλλας γιατί γίνεται βαλιτσάκι και το έχουν μαζί τους, όπου κι αν πάνε! To κάστρο έχει δύο ορόφους και πολλά αξεσουάρ σε κάθε δωμάτιο. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή παιχνιδιών, οι εντυπωσιακές κούκλες μόδας της Έλσας και της Άννας, η κάθε μια με το δικό της πριγκηπικό φόρεμα, τις γόβες, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ της. 

 

 

Από την εταιρεία Giochi Preziosi, ήρθε η Έλσα Αστραφτοχιονούλα που φωτίζεται το φόρεμά της και λέει το τραγούδι της ταινίας Into the Unknown! Ακόμα ήρθαν δύο προϊόντα για να ανακαλύψουν τα παιδιά τη δύναμη του πάγου! Mε το Μαγικό Γάντι Πάγου θα νιώσουν τη μαγεία της Έλσα με μια κίνηση του καρπού τους και φορώντας στο πόδι τους τον Προτζέκτορα Πάγου θα δουν φωτεινούς κρυστάλλους πάγου σε κάθε τους βήμα! Τέλος, ήρθαν τα Whisper and Glow, με φιγούρες σε 10 διαφορετικά σχέδια, που φωτίζουν μαγικά με την ανάσα του παιδιού και είναι εμπνευσμένες από τους ήρωες της ταινίας. Οι φιγούρες μπαίνουν στα σπιτάκια πάγου, που είναι διαθέσιμα σε 4 σχέδια και συνοδεύονται από μία φιγούρα. Ενώνοντας τα σπιτάκια δημιουργείται ένας κόσμος μαγικός!   

 

 

Από την εταιρεία LEGO®, έρχεται μια ολόκληρη συλλογή με τουβλάκια LEGO® εμπνευσμένα από τις περιπέτειες της νέας ταινίας «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» της Disney, όπου θα παιδιά θα μπορούν να περάσουν ώρες δημιουργικής απασχόλησης κατασκευάζοντας το κάστρο της Αρεντέλας, ένα μαγεμένο δεντρόσπιτο, το κανό της Άννας και πολλά ακόμα με τουβλάκια LEGO®. Ακόμα για τους μικρούς μας φίλους, η σειρά LEGO® DUPLO® φέρνει το Παγωμένο Κάστρο Frozen για παιχνίδι που θα διεγείρει τις αναπτυξιακές ικανότητες των παιδιών στην προσχολική ηλικία.    
 
Από την εταιρεία AS Company, ήρθε το σετ χειλόφωνο, κάπα και γάντια Frozen όπου τα παιδιά μπορούν να ζήσουν την μαγεία του Frozen και να τραγουδήσουν όπως η Έλσα.  

Μικροί και μεγάλοι ξετρελαίνονται αφού η εξερεύνηση του μαγικού κόσμου του Frozen ΙΙ μόλις ξεκίνησε! Η πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων Ψυχρά και Ανάποδα ΙΙ της Disney επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στις 28 Νοεμβρίου, από τη Disney

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30