Skip to main content

MARKET

Ο Κώστας Κόκλας πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία ενημέρωσης “LDL ALERT” της Amgen Hellas

Συνεχίζεται η πολύ σημαντική εκστρατεία ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της υψηλής LDL χοληστερόλης



 

Συνεχίζεται, για δεύτερη χρονιά, η επιτυχημένη εκστρατεία ενημέρωσης “LDL ALERΤ”, μία πρωτοβουλία της Amgen Hellas, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και του Πανελληνίου Συλλόγου Ασθενών και Φίλων Πασχόντων από Οικογενή Υπερχοληστερολαιμία, “LDL Greece” για την αντιμετώπιση της υψηλής LDL χοληστερόλης. Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία ενημέρωσης, ευελπιστώντας με την ευγενική συμμετοχή του, να συμβάλλει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τη νόσο και να προβάλει τη σημασία του επείγοντος στην αντιμετώπιση της «κακής» χοληστερόλης.

Η υψηλή συγκέντρωση της LDL χοληστερόλης (γνωστή και ως «κακή χοληστερόλη») στο αίμα, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου1. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι στην Ελλάδα, περίπου 3.000.000 άνθρωποι έχουν υπερχοληστερολαιμία2, ενώ 20.000 εμφράγματα και 35.000 εγκεφαλικά συμβαίνουν κάθε χρόνο3.

Ο Κώστας Κόκλας δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για την εκστρατεία ενημέρωσης της υψηλής LDL χοληστερόλης «LDL Alert», αισθάνθηκα την ηθική υποχρέωση να συμμετάσχω. Η πρόληψη και η σωστή ενημέρωση σώζουν ζωές. Το ακούμε συχνά από ιατρούς και δικούς μας ανθρώπους αλλά πολλές φορές δεν δίνουμε την απαιτούμενη σημασία. Δυστυχώς, οι συνέπειες της υψηλής LDL χοληστερόλης δεν κάνουν διακρίσεις. Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω λοιπόν στην πρωτοβουλία αυτή της Amgen Hellas». 
   
Ο κ. Γιώργος Τουσίμης, Country Director της Amgen Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στην Amgen, παραμένοντας πιστοί στην αποστολή μας να είμαστε στην υπηρεσία των ασθενών, συνεχίζουμε την εκστρατεία ενημέρωσης “LDL Alert” ευελπιστώντας στην ευαισθητοποίηση ακόμα περισσοτέρων συνανθρώπων μας για την έγκαιρη αντιμετώπιση της υψηλής LDL χοληστερόλης». 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία “LDL Alert”, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ldlalert.gr 
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.