Skip to main content

MARKET

Mastercard: Πλούσια δώρα με κάθε ανέπαφη συναλλαγή στα τρία μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κάθε ανέπαφη συναλλαγή με κάρτα Mastercard® στα Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos μπορεί να σας προσφέρει δωροεπιταγές αξίας έως 500 ευρώ ή τον επόμενο καφέ σας! 



Από τις 18 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard που πραγματοποιούν τις αγορές τους ανέπαφα, στα τρία μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πολλά και πλούσια δώρα.

Η Mastercard συνεργάζεται για 2η συνεχή χρονιά με τα εμπορικά κέντρα Golden Hall και The Mall Athens στην Αθήνα, καθώς και το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρει στους κατόχους των καρτών της τη δυνατότητα να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας έως και 500 ευρώ ή τον επόμενο καφέ τους.

 

Οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν μέρος στις κληρώσεις όσες φορές το επιθυμούν, καθώς κάθε ανέπαφη συναλλαγή που πραγματοποιούν εντός των τριών εμπορικών κέντρων της Lamda Development, συμπεριλαμβανομένης και της πληρωμής του parking, τους δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στους διαγωνισμούς. Οι κάτοχοι καρτών Mastercard, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς, φωτογραφίζοντας την POS απόδειξη πληρωμής τους και σαρώνοντάς την στο διαδραστικό billboard που βρίσκεται μέσα στον χώρο
των Malls. 

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing and Communications Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με τη Lamda Development για 2η συνεχή χρονιά μας γεμίζει χαρά και περηφάνια, καθώς μέσα από τη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε στους κατόχους καρτών μας, ακόμα περισσότερα προνόμια και οφέλη. Πιστοί στη δέσμευσή μας να βελτιώνουμε συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε νέους τρόπους να προσφέρουμε εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας στους κατόχους καρτών Mastercard».
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς