Skip to main content

MARKET

Οι ειδικοί συνιστούν Bio-Oil για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης

Μια ακόμη αναγνώριση της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας του Bio-Oil Skincare oil για την πρόληψη των ραγάδων έρχεται...



 

Aυτή τη φορά από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας, που το συνιστά στις μέλλουσες μαμάδες, ώστε να διατηρήσουν το δέρμα τους ελαστικό για να προλάβουν την εμφάνιση ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Βέβαια, οι ραγάδες είναι, ίσως, από τις πιο… αγαπημένες ατέλειες των γυναικών, καθώς συνδέονται με την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής τους, που είναι η απόκτηση ενός παιδιού. Επειδή, όμως, με το πέρασμα του χρόνου, είναι φυσικό οι μαμάδες να νοσταλγήσουν την παλιά, ωραία και λεία όψη της επιδερμίδας τους, καλό είναι να δράσουν έγκαιρα ώστε να τις προλάβουν. 

Μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες εμφάνισης των ραγάδων είναι η απότομη διάταση της επιδερμίδας - κάτι που συμβαίνει αναπόφευκτα στην εγκυμοσύνη. Το αν θα εμφανιστούν τελικά ή όχι, εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, την ηλικία, τη διατροφή και, κυρίως, την πλούσια ενυδάτωση της επιδερμίδας. 

Για την εσωτερική ενυδάτωσή της, καλό είναι να καταναλώνουμε άφθονα υγρά σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – και όχι μόνο σ’ αυτήν. Είναι, όμως, εξίσου σημαντικό να παρέχουμε εξειδικευμένη φροντίδα στην επιδερμίδα μας, και κυρίως στα πιο ευάλωτα σημεία της, όπως είναι η κοιλιά, το στήθος, οι γοφοί, οι γλουτοί και οι μηροί. 

Ιδανικός σύμμαχος σ’ αυτήν τη φροντίδα είναι το Bio-Oil - ένα ειδικό έλαιο πρόληψης και ανάπλασης για ραγάδες, ουλές και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος, που περιέχει εκχυλίσματα φυτών και βιταμινών, καθώς και το επαναστατικό συστατικό PurCellin Oil™ . Είναι ελαφρύ, μη λιπαρό, ενώ τα μελετημένα συστατικά του, όπως η Βιταμίνη Ε και τα φυσικά έλαια λεβάντας, χαμομηλιού και καλέντουλας, ενισχύουν την πλαστικότητα του δέρματος, αφήνοντάς το πιο απαλό, ομαλό και λείο. Οι ειδικοί προτείνουν την εφαρμογή του, με απαλές κυκλικές κινήσεις, από τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης, πρωί και βράδυ.

Η εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα του Bio-Oil έχει επιβεβαιωθεί από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη δερματολόγων και κατέγραψαν σημαντική βελτίωση των ραγάδων, μέσα σε 2 εβδομάδες, στο 95% των γυναικών που χρησιμοποίησαν το προϊόν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν για ουλές και ραγάδες σε 24 χώρες, ενώ έχει αποσπάσει περισσότερα από 400 βραβεία παγκοσμίως! 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για τις αλλαγές στο δέρμα αλλά και γύρω από τις γενικότερες αλλαγές που αντιμετωπίζει μια μέλλουσα/νέα μητέρα στα παρακάτω video και στις σελίδες του  Bio-Oil σε Facebook και Instagram

Video_εγκυμοσύνη
Video_λοχεία

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department