Skip to main content

MARKET

Η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίασε τη νέα συλλογή Mairiboo for Envie

Με άκρως γιορτινή διάθεσή! 

 



 

 

Mε ένα απολαυστικό pre-Christmas Aperitivo party η αγαπημένη μας Mairiboo, καλωσόρισε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο House 124, εκλεκτούς καλεσμένους, φίλους, fashion influencers, συνεργάτες και media, στην παρουσίαση της νέας συλλογής Mairiboo for Envie Shoes Fall.Winter 2019.20.

 

 

Για 6η συνεχόμενη σεζόν, η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίασε τα 14 ανατρεπτικά σχέδια που δημιούργησε σε συνεργασία με την Envie Shoes, μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες εταιρίες υποδημάτων στην Ελλάδα με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εποχή των trends η Envie Shoes καινοτομεί, προσφέροντας μοναδικές συλλογές για εκείνη και εκείνον, συνδυάζοντας την άνεση με τον σύγχρονο σχεδιασμό. 

 

 

Η νέα συλλογή διαθέτει τα πιο must-have χρώματα και σχέδια της σεζόν, με κλασσικές προτάσεις όπως μπαλαρίνες με χαμηλό τακούνι, croco ankle boots, western booties. Παράλληλα επιλέγει τα απόλυτα glossy party heels, αισθησιακές over the knee μπότες αλλά και τα πιο cool sneakers! 

 

 

Τον εμβληματικό χώρο του House 124 γέμισαν οι Envie lovers που έδωσαν το παρόν, μεταξύ των οποίων στενοί φίλοι της Μαίρης όπως Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αθηνά Οικονομάκου, Ράνια Θρασκιά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κρυσταλλία και δεκάδες άλλες προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας και των media.

Τους καλεσμένους «δρόσισε» το Aperol Spritz, χαρίζοντας στη βραδιά απολαυστικές στιγμές γεμάτες πορτοκαλί χρώμα, μουσική, χορό και joy, ενώ τα βλέμματα μαγνήτισε το εντυπωσιακό Aperol jeep που σήμανε την έναρξη του πάρτι.

 

 

Η guest μπάντα Jazz The 2 καθώς και ο DJ V Val ανέβασε τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση της βραδιάς, ενώ τo ελληνικό brand LifeLikes «στόλισε» τους καλεσμένους με τα customized Mairiboo for Envie charms

Αναζητήστε τα 14 «διαμάντια» της νέας συλλογής Mairiboo For Envie, με την υπογραφή της Μαίρης Συνατσάκη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και online στο envieshoes.gr και στο buyaboo.gr

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη συλλογή και στα social media, ενώ αναζητήστε το #MAIRIBOOFORENVIE:

Facebook: @envieshoes
Instagram: @envieshoes

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram