Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

MARKET

Λαμπερά πρόσωπα επισκεφθήκαν το Museum of Ιllusions Athens και έζησαν από κοντά τη μαγεία των ψευδαισθήσεων ανακαλύπτοντας τις ευχές των παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος)

Η Φαίη Σκορδά, πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) βρέθηκε εκεί για να στηρίξει αυτή τη  μαγική συνεργασία



 

Στηρίζοντας τη μαγική συνεργασία του Museum of Illusions Athens και Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), λαμπεροί καλεσμένοι βρέθηκαν στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα: Η Φαίη Σκόρδα, η πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), ο Σάκης Τανιμανίδης,  ο Μίλτος Καμπουρίδης,  η Μαρίνα Βερνίκου, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Εύη Σταθάτου, ο Δημήτρης Ταταράκης κα., επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους πως μια ευχή είναι μαγική, καθώς έχει θεραπευτική δύναμη για τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. 

Από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου μέρος των πωλήσεων των εισιτηρίων και συγκεκριμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου, που φέρουν το key visual της ενέργειας, θα δοθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) για να εκπληρωθούν ευχές παιδιών του Οργανισμού. 

Οι προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στο χώρο του Μουσείου, που ήταν γεμάτο πραγματικές ευχές παιδιών, κι έζησαν μια συναρπαστική βιωματική και ψυχαγωγική εμπειρία μέσα από μια σειρά μοναδικών οπτικών και διαδραστικών ψευδαισθήσεων.

Η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Ήθελα πολύ να παρευρεθώ και να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Σάκη Τανιμανίδη και στην ομάδα του Museum of Illusions Athens για την σημαντική τους συνεισφορά στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος)» .

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης, συνιδιοκτήτης του ομίλου Enthoosia, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχτήκαμε φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια μας να συμβάλουμε κι εμείς στην πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος). Σας περιμένουμε όλους αυτές τις γιορτές να ανακαλύψετε τη μαγεία των ψευδαισθήσεων, στο Museum of Illusions Athens, που με τόση αγάπη διαμορφώσαμε, γεμίζοντας το με τις ευχές παιδιών».

Αυτές τις γιορτές, το Museum of Ιllusions Athens προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν, να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και παράλληλα να ενισχύσουν το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) με την αγορά εισιτηρίων και επιλεγμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου.

Μάθετε περισσότερα για την ενέργεια στο https://www.museumofillusions.gr/el/

Μουσείο Ψευδαισθήσεων

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 π.μ. – 09:00 μ.μ.
Σάββατο - Κυριακή: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
Ενήλικες: 9€
Παιδιά (5 – 18 ετών): 6€
Παιδιά έως 5 χρόνων: Δωρεάν είσοδος
Οικογενειακό εισιτήριο: 23€ //αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών)

Διεύθυνση:
Ερμού 119, 10555 Μοναστηράκι – Αθήνα

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»