Skip to main content

MARKET

«Πόσο είμαι; Όσο νιώθω!», με τη νέα σειρά bioten HYALURONIC GOLD

30 εκατομμύρια μικροκάψουλες Υαλουρονικού Οξέος & Χρυσές Πρωτεΐνες αρκούν ώστε κάθε γυναίκα να φαίνεται όσο νιώθει.



 

«Πόσο είσαι;» 
Η ερώτηση που ταλανίζει τόσες γυναίκες από καταβολής κόσμου, σήμερα βρήκε την απάντησή της. Την έδωσε το bioten με τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου HYALURONIC GOLD

«Πόσο είμαι λοιπόν; Όσο νιώθω!»
Οι γυναίκες σήμερα έχουν το όπλο για να το πουν με αυτοπεποίθηση, μην αφήνοντας την ηλικία τους να τις προσδιορίσει. 

Και το πανίσχυρο όπλο τους δεν είναι παρά η καινοτόμα σειρά HYALURONIC GOLD που κάνει την επιδερμίδα της γυναίκας να δείχνει όσο νέα νιώθει. 

Πώς; Επαναφέρει τη φυσική ομορφιά και λάμψη του προσώπου, αφαιρώντας τα σημάδια του χρόνου και προσφέροντας μια απόλυτα νεανική όψη. 

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς 

30 εκατομμύρια μικροκάψουλες Υαλουρονικού οξέος & Χρυσές Πρωτεΐνες είναι το μυστικό της νέας σειράς. Προσφέρουν την απόλυτη δύναμη αντιγήρανσης και  αναζωογονούν πλήρως τη φυσική νεότητα του δέρματος. 

Το σύστημα της HYALURONIC GOLD προσφέρει περιποίηση 360ο: κρέμα ημέρας και νύχτας με ανάλαφρη υφή αλλά ισχυρή δράση, καθώς και ορό προσώπου και κρέμα ματιών! Όλα μαζί δρουν στοχευμένα – η επιδερμίδα ανακτά τον όγκο της, οι ρυτίδες μειώνονται σε μήκος και βάθος και η υφή και όψη του δέρματος βελτιώνονται από τον πρώτο κιόλας μήνα εφαρμογής. 

Η  κρέμα ημέρας HYALURONIC GOLD γίνεται η χρυσή ασπίδα του δέρματος ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία, καθώς είναι ενισχυμένη με τριπλό σύστημα αντιηλιακής προστασίας IR, SPF10, VR

Μυστικό όπλο της χρυσής σειράς είναι ο ορός προσώπου HYALURONIC GOLD, ο οποίος διαθέτει καινοτόμο φόρμουλα με Υαλουρονικό Οξύ, εκχυλίσματα ρυζιού και βιταμίνη Β3 που κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή, βελτιώνει ορατά τον τόνο της, ενώ μειώνει αισθητά τις ρυτίδες. Η μοναδική του σύνθεση βασίζεται στην τεχνολογία των περλών με μικροσφαιρίδια, τα οποία κατά τη διάσπασή τους δημιουργούν μία σατινέ υφή στο δέρμα. 

Η σύσταση όλων των προϊόντων της σειράς είναι φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 85% τουλάχιστον. Το περιεχόμενο μετράει αλλά όχι μόνο: οι συσκευασίες των προϊόντων της σειράς bioten HYALURONIC GOLD είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ τα βάζα είναι κατασκευασμένα από 30% ανακυκλώσιμο γυαλί

Το bioten επισφραγίζει τη δέσμευσή του για βιώσιμες πρακτικές σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων του, λαμβάνοντας  για τη σειρά την πιστοποίηση FCS.

Κάντε δική σας τη σειρά bioten HYALURONIC GOLD, δώστε μια χρυσή λάμψη στην καθημερινότητά σας και αφήστε τους άλλους απλά να μαντεύουν την ηλικία σας!

Η νέα σειρά είναι διαθέσιμη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο http://biotencosmetics.com/

Follow us
https://www.facebook.com/biotenGreece/
https://www.instagram.com/bioten_greece/
https://www.youtube.com/user/BiotenGreece
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου