Skip to main content

MARKET

Η Pink Woman παρουσιάζει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Για την Spring/Summer ‘20 collection, η Pink Woman εμπνέεται από τη δυναμική, σύγχρονη γυναίκα και, προσθέτοντας το στοιχείο της φύσης στη στιλιστική εξίσωση, δημιουργεί εικόνες με έντονη την παρουσία των στοιχείων του αέρα και της γης.



Bohemian επιρροές συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στη σύνθεση ενός 70s σκηνικού γεμάτου ζωή, ανεμελιά και ελευθερία – όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα καλοκαίρια. Οι ηλιαχτίδες ‘αγκαλιάζουν’ το μοντέλο, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα των ρούχων, σε έναν περίπατο που διαρκεί μέχρι τη δύση του ήλιου, μπροστά από το δημιουργικό φακό του καταξιωμένου Γιώργου Καπλανίδη.

Η συλλογή συμβαδίζει με την αισθητική της καμπάνιας, προσφέροντας floral επιλογές στην Pink Γυναίκα, καθώς και ρομαντικές λεπτομέρειες στα μανίκια και τα φινιρίσματα των ρούχων, μεταφέροντας μας μαγικά σε μία άλλη εποχή.

Με σύνθημα το hashtag #CHOOSEPINK, η Pink Woman εμπλουτίζει την καθημερινότητα της νέας γυναίκας με τα πιο ‘λαχταριστά’ σύνολα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πηγή έμπνευσης κάθε συλλογής αποτελεί η Pink γυναίκα που απολαμβάνει το mix n’ match, αγκαλιάζει τα trends που της ταιριάζουν, ενώ τολμάει να πειραματιστεί. 

Η Pink Woman ιδρύθηκε το 2004, βασίζει την πορεία της πάνω στην αγάπη της για την μόδα και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 90 καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! 
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!