Skip to main content

MARKET

Ενισχυμένη η υπηρεσία για «παράδοση στο σπίτι» στα ΑΒ

 

Νέα συνεργασία με τη SPEEDEX

 



 

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η φροντίδα για τους πελάτες μας καθώς και η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή τους, είναι η δική μας προτεραιότητα. Καθημερινά. 

Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με τη SPEEDEX και ενισχύουμε την υπηρεσία της “παράδοσης στο σπίτι”, για τις αγορές που εσείς κάνετε από το κατάστημα. Η ενισχυμένη υπηρεσία για «παράδοση στο σπίτι» ξεκινάει σήμερα και θα εφαρμοστεί σε 129 καταστήματα ΑΒ στην Αττική. 

Έτσι, για τις αγορές που εσείς πραγματοποιείτε από Δευτέρα έως και Σάββατο μέχρι τις 17:30 – 18:00, σε ένα από τα καταστήματα ΑΒ, στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, η SPEEDEX αναλαμβάνει την «παράδοση στο σπίτι», ανάλογα με το πλήθος των αποστολών, έως τις 20:30 της ίδιας ημέρας (Διαστήματα Παράδοσης: 08:30-11:30, 11:30-14:30, 14:30-17:30, 17:30-20:30).

Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα, είμαστε όλοι εδώ για εσάς, με «λύσεις» για τη δική σας καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης