Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

MARKET

Η FIX Άνευ με νέα τηλεοπτική καμπάνια  

Γιατί κάποια «άνευ» είναι καλύτερα από τα «με»…!



Η FΙΧ Άνευ, η αγαπημένη μας μπύρα χωρίς αλκοόλ με την αυθεντική και γεμάτη γεύση της, και με τις λιγότερες θερμίδες στην κατηγορία της, προσφέρει και φέτος απόλαυση… άνευ προηγουμένου, με τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια.

Pixel

Με ρετρό χαρακτήρα και άκρως καλοκαιρινή διάθεση, το νέο διαφημιστικό σποτ μας «ταξιδεύει» στις στιγμές εκείνες, που ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από την καθημερινότητα, αντιλαμβανόμαστε ότι «Κάποια Άνευ είναι καλύτερα από τα με…» για απόλαυση…άνευ προηγουμένου!»

Η FIX Άνευ, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση της μπύρας, με μόνο 14 θερμίδες ανά 100ml, αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για όλες εκείνες τις περιστάσεις, που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση του αγαπημένου μας ποτού, άνευ αλκοόλ. Είτε στο γραφείο, είτε στην παραλία, είτε στη βόλτα, η FIX Άνευ χαρίζει τις πιο απολαυστικές στιγμές, άνευ προηγουμένου! 

Pixel

Δείτε εδώ τη νέα τηλεοπτική καμπάνια: https://bit.ly/2zhBCpg 

Την καμπάνια επιμελήθηκε η διαφημιστική εταιρεία McVictor & Hamilton.

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Poor Things: Τα κοστούμια της πολυβραβευμένης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου έρχονται σε μια μεγάλη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη

Oι δημιουργίες της Holly Waddington για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα είναι το θέμα μιας μεγάλης έκθεσης που έρχεται στο Μουσείο Μπενάκη, έχοντας ήδη παρουσιαστεί στο Barbican Centre του Λονδίνου

CELEBS

Διάσημη ηθοποιός διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε για την ψυχική της υγεία