Skip to main content

MARKET

Δροσερό καλοκαίρι με το evian® brumisateur

Φροντίδα για το δέρμα σας από τις Γαλλικές Άλπεις.



 

Το evian® brumisateur με το φυσικό μεταλλικό νερό evian® από τις φημισμένες πηγές των Γαλλικών Άλπεων ενυδατώνει την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο. Κάθε ψέκασμά του απλώνεται ομοιόμορφα, ενυδατώνει, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Γεννημένο στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων πριν από 15.000 χρόνια, το φυσικό μεταλλικό νερό evian® είναι ένα γεωλογικό θαύμα. Βαθιά μέσα στη γη, τέλεια προστατευμένο, κάθε σταγονίδιο ακολουθεί ένα ταξίδι 15 ετών κατά το οποίο φιλτράρεται και εμπλουτίζεται για να αποκτήσει τέλεια ισορροπία μετάλλων. Αυτό το πραγματικό θαύμα της φύσης είναι απαλλαγμένο από κάθε χημική επεξεργασία.

Το evian® brumisateur με την ελαφριά και κομψή συσκευασία του, γίνεται κομμάτι της καθημερινής περιποίησης και σας ακολουθεί παντού: στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο (50ml), στο γυμναστήριο, στο βρεφικό καρότσι ή στην παραλία χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια υπέροχη αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας.

Οι χρήσεις των προϊόντων δεν σταματούν στην άμεση ενυδάτωση τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, αλλά εκτείνονται σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας μας. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο κατά την άθληση,  ζωντανεύει και σταθεροποιεί το μακιγιάζ, καταπραΰνει και ανακουφίζει κατά την αλλαγή πάνας την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα*καθώς έχει ουδέτερο PH, βρίσκοντας έτσι τη θέση του στην τσάντα του καθενός!


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

• Αφού εφαρμόσετε τη βάση του make up σας, ψεκάστε για 2 δευτερόλεπτα 30 εκ. μακριά από το πρόσωπο και αφήστε το να στεγνώσει. Έτσι θα σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ και θα απομακρυνθεί το περιττό προϊόν για ένα ομοιόμορφο, φυσικό look

• Το πρωί αφυπνίστε τη θαμπή επιδερμίδα και ανακουφιστείτε από το αίσθημα πρηξίματος γύρω από τα μάτια

• Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ζωντανέψετε το μακιγιάζ σας

•    Το βράδυ ολοκληρώστε το ντεμακιγιάζ με το evian® brumisateur για καθαρό και φρέσκο δέρμα.

Δερματολογικά ελεγμένο
Διαθέσιμο σε τρία πρακτικά μεγέθη


Βρείτε το evian® brumisateur στα καταστήματα Hondos Center.

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους