Skip to main content

MARKET

Νέα KitKat Gold: Όταν η γεύση συναντά το στυλ!

Η νέα KitKat Gold είναι εδώ, για να απογειώσει τα διαλείμματά μας. 



 

Η Nestlé, με περισσότερα από 120 χρόνια εμπειρίας στα μυστικά της σοκολάτας,  καινοτομεί και πάλι και δημιουργεί τη νέα KitKat Gold που προσφέρει έναν γευστικό συνδυασμό τραγανής γκοφρέτας με απαλή σοκολάτα γάλακτος, επικαλυμμένης με κρεμώδη λευκή σοκολάτα και νότες καραμέλας.

Μετά από το πιο ‘απρόσμενο διάλειμμα’ που μας πρόσφερε η KitKat Ruby, η KitKat Gold μας προσκαλεί να κάνουμε ένα ‘διάλειμμά με στυλ’! Η νέα ξεχωριστή γεύση της KitKat, έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις με το χρυσό της περιτύλιγμα και μας καλωσορίζει σε ένα μοναδικό κόσμο απόλαυσης.

Η KitKat Gold είναι ήδη διαθέσιμη στα περισσότερα super market αλλά και στα μικρά σημεία (περίπτερα και mini market) και σας προσκαλεί να κάνετε μαζί της το πιο στιλάτο διάλειμμα, ξεκλειδώνοντας μια νέα γευστική εμπειρία. 

Κάνε ένα διάλειμμα με στυλ!
#BreakInStyle
@KitKatGreece

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός