Skip to main content

MARKET

Απολαύστε τις φθινοπωρινές ημέρες στο σπίτι με τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ

Οι νέες, φθινοπωρινές σειρές της ΙΚΕΑ εμπνέονται από τη βορειο-ευρωπαϊκή τέχνη και μας ταξιδεύουν στη θαλπωρή μιας άλλης εποχής.



 

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και η ανάγκη μας να περνάμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στο σπίτι μεγαλώνει. Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να «ζεστάνετε» τους χώρους του σπιτιού και να τους δώσετε μια αίσθηση άνεσης και θαλπωρής. Τα νέα προϊόντα είναι εμπνευσμένα από έργα διακεκριμένων Ολλανδών καλλιτεχνών και προετοιμάζουν τη διάθεσή μας για τη χειμερινή περίοδο. Το στιλ είναι παραδοσιακό, με έντονη νοσταλγική διάθεση, ενώ τα χρώματα είναι ζεστά, όπως το σκουριασμένο κόκκινο και το σκούρο πράσινο και μας γυρνούν πίσω σε μία άλλη εποχή.  Στα νέα προϊόντα, δίνεται μεγάλη έμφαση στους ευέλικτους αποθηκευτικούς χώρους και σε μοναδικά αξεσουάρ που προσδίδουν έναν μοναδικό αέρα ανανέωσης και ζεστασιάς. 

Οργανωμένο σπίτι, οργανωμένη ζωή!

Με δύο καινούριες σειρές αποθηκευτικών επίπλων, η ΙΚΕΑ σας προσφέρει αμέτρητες προτάσεις για την οργάνωση του σπιτιού. Η νέα σειρά HAUGA, με παραδοσιακό στιλ, συνδυάζει έπιπλα «ανοιχτής» και «κλειστής» αποθήκευσης, όπως συρταριέρες, έπιπλα τηλεόρασης, ντουλάπες και μπουφέ που μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, δημιουργώντας μικρές ή μεγάλες λύσεις ανάλογα με τον χώρο σας. Η σειρά IDANÄS προσφέρει εξαιρετικά πρακτικές και καλοσχεδιασμένες λύσεις, ιδιαίτερα για την κρεβατοκάμαρα. Κάθε έπιπλο έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως ήπιες καμπύλες και ξύλινα συρτάρια και πόδια και αυξάνει σημαντικά τη λειτουργικότητα, ενώ όλα τα  ντουλάπια διαθέτουν πτυσσόμενες πόρτες, οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες ιδιαίτερα για μικρούς χώρους. Πρόκειται για μία διαχρονική σειρά που συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα και σας επιτρέπει να συνδυάσετε σκελετούς κρεβατιών με ντουλάπα, συρταριέρα και κομοδίνο, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το μασίφ ξύλο. 

Το παιδικό δωμάτιο έρχεται στο προσκήνιο με το καινούριο σύνθεση ύπνου και αποθήκευσης SMÅSTAD, το οποίο δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες και την οπτική των παιδιών.  Χάρη στα έξυπνα εξαρτήματα και τις ιδιαίτερες του λειτουργίες ανά ηλικία, η σειρά SMÅSTAD δίνει στα παιδιά αμέτρητες δυνατότητες για να παίξουν και να αλληλεπιδράσουν με τους χώρους αποθήκευσης, αναπτύσσοντας την ίδια στιγμή τις δεξιότητές τους. Η σειρά περιλαμβάνει λύσεις για κρεβάτι-σοφίτα, αλλαξιέρα, ντουλάπες, συρταριέρες και ράφια, οι οποίες μπορούν να «μεγαλώσουν» μαζί με το παιδί σας. Παράλληλα, τα νέα συρόμενα τμήματα κάνουν την αποθήκευση πιο εύκολη και προσβάσιμη, ενώ η σύνθεση είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, με στρογγυλεμένες γωνίες και μεντεσέδες με ομαλό κλείσιμο. 

Ατμοσφαιρικός φωτισμός 

Καθώς οι νύχτες μεγαλώνουν και το φυσικό φως λιγοστεύει, είναι η ιδανική στιγμή να ανακαλύψετε τις καινούριες προτάσεις φωτισμού της ΙΚΕΑ. Το σχήμα και τα χρώματα της νέας σειράς φωτιστικών FYXNÄS έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα και μοιάζουν σαν να έχουν έρθει… από το διάστημα! Το καπέλο τους αποτελείται από διπλή στρώση ελαστικού υφάσματος, που δημιουργεί ένα όμορφο ατμοσφαιρικό φως, ενώ στηρίζεται σε αποσπώμενο μεταλλικό τρίποδο. Για τους πιο ρομαντικούς, δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα με τα φωτιστικά SOLKLINT, που μοιάζουν με «κοσμήματα» για το σπίτι σας. Ως φωτιστικά οροφής, επιτραπέζια ή τοίχου, αυτά τα όμορφα παραδοσιακά φωτιστικά εντάσσονται σε πολλά μέρη του σπιτιού και προσφέρουν μια ιδιαίτερη αίσθηση, εκπέμποντας ένα πολύ απαλό φως. 

Προσκαλέστε τη φύση σπίτι σας

Με την νέα σειρά καλαθιών LUSTIGKURRE από φυσικά υλικά, η ΙΚΕΑ συνεχίζει να εξερευνά τις δυνατότητες των φυσικών ινών εισάγοντας ένα νέο υλικό που έχει σαν βάση τις ίνες από το κοτσάνι του φοινικόδεντρου. Η σειρά LUSTIGKURRE περιλαμβάνει καλάθια και μια βάση περιοδικών σε διαφορετικά σχέδια από φυσικές ίνες όπως φύκια, υδρόβιους υάκινθους, μπαμπού και γιούτα. Τα καλάθια είναι χειροποίητα και αυτό καθιστά το καθένα από αυτά μοναδικό. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε προϊόντα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία παράλληλα ωφελούν τις κοινωνίες από τις οποίες προέρχονται.  

Οι μικρές πινελιές κάνουν την διαφορά! 

Εάν θέλετε να ανανεώσετε γρήγορα κι εύκολα τους χώρους σας, η καλύτερη επιλογή είναι τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Επιλέξτε ανάμεσα στα καλύμματα μαξιλαριών της σειράς DEKORERA, σε ζεστές αποχρώσεις, αλλά και το κλασσικό ζακάρ μαξιλάρι ÅLANDSROT, στολισμένο με μοτίβο από τουλίπες, από 40% βαμβάκι από βιώσιμες πηγές και 60% ανακυκλωμένο πολυεστέρα.  Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα για το ύφασμα, καταναλώνονται λιγότεροι νέοι πόροι και μειώνεται έτσι το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Παράλληλα, οι χειροποίητες θήκες μαξιλαριών TILLTALANDE, ξεχωρίζουν για τα μοναδικά τους σχέδια από καμήλες και φοίνικες, τα οποία είναι κεντημένα στο χέρι από μέλη του ιδρύματος Jordan River Foundation (JDF) για την ΙΚΕΑ. Το κάθε κάλυμμά είναι ξεχωριστό, και διηγείται μια ιστορία υψηλής δεξιοτεχνίας και μοντέρνου design. 

Η νέα σειρά DEKORERA αποτελείται από αξεσουάρ σπιτιού και υφάσματα που συνδυάζουν τα πλούσια χρώματα και το ύφος καλλιτεχνών όπως ο Rembrandt, ο Vermeer και ο Hals, με την παραδοσιακή Σκανδιναβική δεξιοτεχνία. Χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής είναι τα χαλιά DEKORERA σε floral και γεωμετρικά μοτίβα και οι κανάτες και τα μπολ DEKORERA που αναδεικνύουν την παραδοσιακή βόρειο-ευρωπαϊκή φιλοσοφία. Εάν θέλετε να δώσετε μια πιο καλλιτεχνική πινελιά στο χώρο σας, αξιοποιήστε τους δίσκους DEKORERA, εμπνευσμένους από πίνακες του Vermeer και του Da Vinci, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διακοσμητικά στον τοίχο σας. Για εσάς που αναζητάτε επιπλέον τρόπους να γίνετε δημιουργικοί με τη διακόσμηση του καθιστικού σας, το σετ από τα βάζα της σειράς KRINGGÅ αποτελεί την ιδανική λύση. Τα τέσσερα αυτά βάζα διαφέρουν σε διάσταση και σχήμα και είναι κατάλληλα για να τοποθετήσετε ένα λουλούδι, ένα κλαδί ή σαν διακοσμητικά αντικείμενα στο χώρο σας. Τοποθετήστε τα είτε σε σειρά, είτε σε ομάδα ή ακόμα και το καθένα μόνο του και δείτε το χώρο σας να μεταμορφώνεται. 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα νέα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ και online στο IKEA.gr.


#ikea
#zoumemazi

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό