Skip to main content

MARKET

Τα Marks & Spencer συμπλήρωσαν 30 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα: Διαχρονική κομψότητα, άνεση και στυλ για τρεις δεκαετίες

Tο φθινόπωρο του 2020 τα Marks & Spencer συμπλήρωσαν 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. 



 

Οι εξαγωγές για το αγαπημένο fashion brand στη χώρα μας, ξεκίνησαν το 1978 μέσα από την αποκλειστική franchise συνεργασία με την Εταιρεία Μαρινόπουλος, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Το πρώτο Marks & Spencer κατάστημα άνοιξε στην Κηφισιά στις 25 Οκτωβρίου 1990, με το δεύτερο να ακολουθεί στις 15 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας και στους δύο χώρους, είδη ένδυσης και σπιτιού-deco. 

Το 1993 άνοιξε το μεγαλύτερο Marks & Spencer κατάστημα στην Ελλάδα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού 33-35. Ο ίδιος χώρος ανακαινίσθηκε το 2019, παρουσιάζοντας το ανανεωμένο M&S Cafe στον 6ο όροφο του κτηρίου, με θέα την Ακρόπολη.  

Από το 1990 μέχρι σήμερα, τα Marks & Spencer διεύρυναν το δίκτυο καταστημάτων τους σε όλες τις σημαντικές retail αγορές της χώρας, αριθμώντας σήμερα συνολικά 26 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη και Πάτρα. 

Στα 30 χρόνια λειτουργείας τους στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer έχουν ενισχύσει το μερίδιο τους στην ελληνική αγορά μόδας και τροφίμων-εστίασης, τομείς στους οποίους η εταιρεία έχει επενδύσει και αναπτύσσει δυναμικά τα τελευταία χρόνια, τόσο μέσω του δικτύου καταστημάτων της, αλλά και μέσα από τα ελληνικά e-shop που έχει δημιουργήσει ειδικά, το online shop ένδυσης www.marksandspencer.gr που ξεκίνησε τον Μάϊο του 2019 και το online shop τροφίμων marksandspencerfood.gr που ανανεώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Μετά από τρεις δεκαετίες απαράμιλλου στυλ, άνεσης και χαρακτηριστικής διαχρονικής κομψότητας στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer συνεχίζουν με προτάσεις και σχέδια που ανανεώνονται διαρκώς, με ένα δίκτυο καταστημάτων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής retail αγοράς, εξελίσσοντας την online εμπειρία για το ελληνικό κοινό και διατηρώντας αναλλοίωτες τις διαχρονικές αξίες του διεθνούς brand.
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός