Skip to main content

MARKET

Η ελληνική οικογενειακή εταιρεία Μασούτης νοιάζεται για τους εργαζόμενους και αποδεικνύει το «εδώ, για σένα»

«H δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας»



«Η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στις 10 Δεκεμβρίου στην καταβολή του ποσοστού 30% επί των καθαρών κερδών, όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί το 2019. Μόλις έχουμε τα αποτελέσματα του τρέχοντος έτους, θα δοθεί η διαφορά που θα οφείλεται βάσει των κερδών του 2020, δηλαδή θα λάβετε τον Μάρτιο του 2021 ένα επιπλέον ποσό που σας αναλογεί. Το ποσό αυτό που θα διανεμηθεί άμεσα ανέρχεται συνολικά σε 3.000.000».  

Αυτή την ενέργεια από καρδιάς, που έγινε πραγματικότητα χρειαζόταν η αγορά. Και όχι μόνο. Οι εργαζόμενοι της ελληνικής αλυσίδας Μασούτης αισθάνονται δικαιωμένοι. Δικαιωμένοι για το πόσο η επιχειρηματική τους οικογένεια κάνει τις εθελοντικές της δεσμεύσεις, πράξεις.

«Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να ξεπερνάμε επάξια τις προκλήσεις και τα εμπόδια. Με εφόδιο αυτή τη βεβαιότητα, θα προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά την επόμενη χρονιά. Μαζί» τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ Γιάννης Μασούτης. 

Και, όπως υποστηρίζει κάποιος που γνωρίζει το χώρο της λιανικής καλά εδώ και χρόνια τώρα, όλοι, ακόμα και οι ανταγωνιστές του, δεν μπορούν να αρνηθούν ότι ο Μασούτης νοιάζεται για τους υπαλλήλους του και τονίζει συχνά ότι «η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας». 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

CELEBS

Τάνια Τσανακλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Φέρτη

Ο ηθοποιός είχε χωρίσει την πρώτη σύζυγό του για τα μάτια της ερμηνεύτριας

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις