Skip to main content

MARKET

CES 2021: H L’Oréal παρουσιάζει το L’ORÉAL WATER SAVER, τη βιώσιμη τεχνολογία περιποίησης μαλλιών για το κομμωτήριο και το σπίτι.

Σε συνεργασία με την εταιρεία περιβαλλοντικής καινοτομίας Gjosa



Η L’Oréal αποκάλυψε σήμερα τη νέα “beauty-tech” καινοτομία της στο CES 2021: Το L'Oréal Water Saver, ένα βιώσιμο σύστημα περιποίησης μαλλιών για το κομμωτήριο και τη ρουτίνα ομορφιάς στο σπίτι, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία περιβαλλοντικής καινοτομίας Gjosa. Το σύστημα αντιπροσωπεύει ένα νέο τρόπο λουσίματος και φροντίδας των μαλλιών: έναν τρόπο που εξοικονομεί νερό ενώ παράλληλα βελτιώνει την αίσθηση πολυτέλειας και αποτελεσματικότητας μέσω προηγμένης τεχνολογίας.

Για πολλές γενιές, η επίσκεψη στον λουτήρα του κομμωτηρίου για το λούσιμο των μαλλιών ήταν ένα αγαπημένο τελετουργικό ομορφιάς - και με το L'Oréal Water Saver, θα είναι πλέον καλύτερο και για τον πλανήτη. Το L'Oréal Water Saver μειώνει τη χρήση νερού έως και 80%. Το σύστημά του μεταμορφώνει την παραδοσιακή εμπειρία λουσίματος των μαλλιών συνδυάζοντας τεχνολογία υψηλής βελτιστοποίησης νερού με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών από τη L'Oréal Professionnel και την Kérastase, που ρέουν μαζί με τη ροή του νερού.

«Στη L'Oréal πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να αναλάβουμε το ρόλο μας για τη διατήρηση των φυσικών πόρων της γης. Κάθε σταγόνα νερού είναι πολύτιμη και η νέα τεχνολογία μας κάνει κάθε σταγόνα νερού να μετράει», δήλωσε ο Nicolas Hieronimus, Deputy CEO, του Ομίλου L’Oréal. «Το L'Oréal Water Saver αντιπροσωπεύει την επόμενη φάση της φιλοδοξίας μας για την τεχνολογία ομορφιάς - αυτή που προσφέρει μια εξαιρετική εξατομικευμένη εμπειρία ομορφιάς, ενώ ενσωματώνει τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα σε κάθε πτυχή της δραστηριοποίησής μας.»

Το L'Oréal Water Saver δημιουργήθηκε μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ του L'Oréal Technology Incubator και της Ελβετικής εταιρείας περιβαλλοντικής καινοτομίας Gjosa. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρώτο στο είδος του προϊόν, που ενσωματώνει την πολυετή κληρονομιά της L'Oréal στην τεχνογνωσία της δημιουργίας, με την τεχνολογία βελτιστοποίησης χρήσης νερού της Gjosa, η οποία εφαρμόζει την αρχή της κλασματοποίησης που χρησιμοποιείται σε κινητήρες πυραύλων για τις ροές νερού. Τα σταγονίδια νερού συγκρούονται σύμφωνα με μια καθορισμένη κατεύθυνση και ομοιόμορφη κατανομή. Αυτό μειώνει το μέγεθός τους και αυξάνει την ταχύτητά τους, διασφαλίζοντας ότι κάθε σταγόνα νερού χρησιμοποιείται στη διαδικασία λουσίματος των μαλλιών, κάνοντας τα σαμπουάν, τα μαλακτικά και άλλες θεραπείες ευκολότερο να ξεπλυθούν.

Τα πρωτοποριακά προϊοντικά χαρακτηριστικά της συσκευής L'Oréal Water Saver περιλαμβάνουν:

Υψηλή ταχύτητα νερού και 80% μείωση νερού σε σύγκριση με το τυπικό λούσιμο μαλλιών: η πλατφόρμα L'Oréal Water Saver χρησιμοποιεί δύο λίτρα ανά λεπτό, σε σύγκριση με τα οικιακά στάνταρ των οκτώ λίτρων και χωρίς ανιχνεύσιμη διαφορά στην πίεση.

Πατενταρισμένο Cloud Cleansing - μια ολοκαίνουργια εμπειρία περιποίησης μαλλιών: με την έγχυση ειδικά σχεδιασμένων, πολύ μικρών συστάσεων περιποίησης μαλλιών απευθείας στη ροή του νερού, το L'Oréal Water Saver δημιουργεί σταγονίδια 10 φορές μικρότερα, για καλύτερη απορρόφηση και ταχύτερο ξέβγαλμα.

Πίνακας δεδομένων και αναφορά αντικτύπου: Τα δεδομένα εξοικονόμησης νερού και κόστους παρακολουθούνται σε ένα συνοδευτικό ταμπλό που παρέχει στους ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου ένα ιστορικό θεραπειών εκτός από την παρακολούθηση της μείωσης του νερού, της ενέργειας και του κόστους.

«Το έργο μας στο L'Oréal Technology Incubator την τελευταία δεκαετία έχει επικεντρωθεί στο να συγχωνεύσει την ομορφιά με την τεχνολογία. Στόχος μας είναι να προκαλέσουμε τον εαυτό μας να επανεφεύρουμε τις εμπειρίες ομορφιάς που γνωρίζουμε για να δημιουργήσουμε καλύτερες, πιο αποτελεσματικές και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες για τους καταναλωτές μας. Το L'Oréal Water Saver υποστηρίζεται από προηγμένη τεχνολογία - αλλά αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιώνει την υπάρχουσα εμπειρία περιποίησης μαλλιών των καταναλωτών μας και τους ενθουσιάζει», δήλωσε ο Guive Balooch, επικεφαλής του L'Oréal Technology Incubator.

«Το L'Oréal Water Saver είναι το αποτέλεσμα μιας υποδειγματικής αποκλειστικής συνεργασίας, η οποία ενώνει μια πολυετή κληρονομιά καινοτομίας στον τομέα της περιποίησης μαλλιών με τεχνολογία αιχμής. Αντιπροσωπεύει έναν νέο τύπο βιώσιμης εμπειρίας για τους καταναλωτές, και ανυπομονούμε να δούμε να εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Amin Abdulla, συνιδρυτής της Gjosa.

Η εμπειρία περιποίησης μαλλιών L'Oréal Water Saver είναι διαθέσιμη τώρα σε επιλεγμένα κομμωτήρια L'Oréal στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Η παγκόσμια διάθεση θα ακολουθήσει από το 2021 έως το 2022. Τα επόμενα χρόνια, το L'Oréal Water Saver αναμένεται να βρίσκεται σε χιλιάδες κομμωτήρια, οπότε θα έχει τη δυνατότητα για αξιοσημείωτη εξοικονόμηση νερού - έως και ένα δισεκατομμύριο γαλόνια νερού ανά έτος. Μια εύκολη στη χρήση συσκευή ντους για το σπίτι θα παρουσιαστεί αργότερα.


Περισσότερα νέα CES 2021 από την L’Oréal:

Η L'Oréal ανακοίνωσε επίσης την πρώτη συσκευή για καταναλωτές, της βραβευμένης τεχνολογίας Perso. Το Perso, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο CES 2020, είναι ένα σύστημα οικιακής χρήσης με τεχνολογία AI που αντιπροσωπεύει την απόλυτη εξατομίκευση ομορφιάς.

Σήμερα, η L'Oréal λανσάρει το Yves Saint Laurent Rouge Sur Mesure Powered by Perso, μια πρώτη συσκευή για το σπίτι η οποία παρέχει εξατομικευμένα κραγιόν. Αυτή η κομψή συσκευή με τεχνολογία AI, που αναπτύχθηκε αρχικά από το L'Oréal Technology Incubator, χρησιμοποιεί σετ χρωμάτων από το εμβληματικό σύμπαν του YSL σε κόκκινο, nude, πορτοκαλί ή φούξια. Οι χρήστες του συστήματος Perso μπορούν να δημιουργήσουν χιλιάδες ξεχωριστές αποχρώσεις του κραγιόν YSL Velvet Cream Matte Finish με ένα άγγιγμα. Μια περιορισμένη προπώληση αυτής της πρωτοποριακής συσκευής, στην τιμή των 299 $ είναι διαθέσιμη μέσω εγγραφής στη διεύθυνση https://www.yslbeauty.com/rouge-sur-mesure και με παράδοση στις αρχές της άνοιξης του 2021.

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους