Skip to main content

MARKET

Ολικός ανασχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος thelady.gr

Το thelady.gr αγαπά τη μόδα και ανανεώνεται, δίνοντας την ευκαιρία στις επισκέπτριες να πλοηγηθούν ευκολότερα στο e-shop του



Μέσω της συνεργασίας με την ομάδα της dicha.gr δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο και φρέσκο e-shop, με τη μόδα σε πρώτο πλάνο και τα προϊόντα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά από σχολαστική μελέτη στατιστικών, και με απόλυτη προσοχή στον ανασχεδιασμό, η λίστα των προϊόντων και ειδικά ο τρόπος εμφάνισης των χρωματικών παραλλαγών, περιγράφει τα προϊόντα ακριβώς όπως είναι στην πραγματικότητα.

Το checkout ακολουθεί μια φυσική ροή και η πλοήγηση από κινητές συσκευές διευκολύνθηκε λόγω του mobile friendly design.

Όλες οι αλλαγές που εφαρμόστηκαν, πραγματοποιήθηκαν ταχύτατα κατά την ώρα με την ελάχιστη κίνηση, ώστε το e-shop να συνεχίσει να είναι λειτουργικό και προσβάσιμο.

Το freshness του thelady.gr αποτυπώνεται τώρα και στο e-shop του. Κάθε γυναίκα που ακολουθεί τα fashion trends, μπορεί πλέον να κάνει τις αγορές της με τον πιο fashionable τρόπο!

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.