Skip to main content

MARKET

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στο EcoFest 2021 

«Πιάσαμε πράσινο» και γιορτάσαμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δράσεις που κάνουν τη διαφορά!



Στην AB Bασιλόπουλος φροντίζουμε το περιβάλλον σήμερα, για εμάς και για τις επόμενες γενιές. Φέτος, γιορτάσαμε την εβδομάδα περιβάλλοντος και συμμετείχαμε στο EcoFest 2021, που πραγματοποιήθηκε στις 4-6 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, στην Αθήνα

Ήμασταν εκεί για να ανακαλύψουμε μαζί με μικρούς και μεγάλους το μήνυμα της ανακύκλωσης! Το Κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης» της ΑΒ, άνοιξε ξανά τις πόρτες του, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας, και μας υπενθύμισε πώς μπορούμε να #allazoumesinithies και να ανακυκλώνουμε μεταλλικές & πλαστικές συσκευασίες διασκεδάζοντας. Ήμασταν εκεί, όμως, και για να μάθουμε πώς το food waste μπορεί και πρέπει να βγει από τη ζωή μας! Μαζί με τη food blogger Madame Ginger και την food editor Άννα Χαλικιά, μέσα από δύο πρωτότυπα live workshops είδαμε πώς να αξιοποιoύμε υλικά που μπορεί να πετούσαμε ή να ξέμεναν στο ψυγείο και το ντουλάπι μας, μετατρέποντάς τα σε πεντανόστιμες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες κατά της σπατάλης τροφίμων. Γιατί η μείωση της σπατάλης τροφίμων μας αφορά όλους! 

Ο Βασίλης Σταύρου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Στην ΑΒ νοιαζόμαστε πραγματικά για το περιβάλλον και τον πλανήτη μας! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ και μέσα από το πρωτοποριακό μας Κινητό ‘Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης’ έχουμε ήδη ανακυκλώσει 53.000 μεταλλικές & πλαστικές συσκευασίες, έχουμε ταξιδέψει σε 30 Δήμους της χώρας μας και έχουμε εκπαιδεύσει 21.855 μαθητές. Μαζί κάνουμε την ανακύκλωση πράξη και γνώση! Δεν σταμάταμε όμως εδώ. Μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να μειώσουμε τη χρήση του πλαστικού κατά 50% έως το 2025 και να μειώσουμε τη σπατάλη τροφίμων κατά 50% έως το 2025. Γιατί, η γη είναι το σπίτι μας και μόνο αν αλλάξουμε συνήθειες μπορούμε να της προσφέρουμε όσα έχει ανάγκη». 

Ο Απόστολος Μούργος, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΤΕΧΑΝ, σημείωσε: «Κάνοντας την ανακύκλωση καθημερινότητα και ανακυκλώνοντας με το σωστό τρόπο, προστατεύουμε το περιβάλλον και διασφαλίζουμε το μέλλον όλων μας. Χαιρόμαστε που, για ακόμα φορά, μέσα από τη διαχρονική συνεργασία μας με την ΑΒ Βασιλόπουλος, μικροί και μεγάλοι εκπαιδεύτηκαν για την αξία της σωστής ανακύκλωσης με το διαχωρισμό των υλικών στην πηγή, για την προστασία και την πραγματική ευημερία του πλανήτη μας, αξιοποιώντας το καινοτόμο και μοναδικό, παγκοσμίως, Κινητό ‘Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης’, που έχουμε αναπτύξει».

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αναζητούμε και εφαρμόζουμε σταθερά πράξεις φροντίδας για το περιβάλλον. Προστατεύουμε τη γη μας και κάνουμε τη διαφορά στο σήμερα για το μέλλον μας!

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

Mayessa ή αλλιώς ο νέος προορισμός luxury footwear εμπειρίας της Αθήνας

Το launch event της Mayessa αποτέλεσε την πρώτη επίσημη παρουσίαση ενός Brand που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο η σύγχρονη γυναίκα ανακαλύπτει, επιλέγει και βιώνει τη μόδα στην Ελλάδα.

MARKET

Μπορώ να φτιάξω μόνη μου τη γρατζουνιά στο αυτοκίνητο; Κι όμως, γίνεται!

Έχεις βγει μια βόλτα, έχεις παρκάρει κάπου “για δύο λεπτά” και όταν επιστρέφεις… τη βλέπεις.

MARKET

Γιατί οι εφαρμογές ψυχαγωγίας «κολλάνε» στο κινητό

Η ομαλή εμπειρία σε ένα mobile site εξαρτάται από την πλοήγηση, την ταχύτητα φόρτωσης και την προσβασιμότητα. Μικρές τεχνικές καθυστερήσεις αρκούν για να διακοπεί η ροή χρήσης, ειδικά όταν προβάλλεται δυναμικό περιεχόμενο. Η απόδοση στον φυλλομετρητή και στη συσκευή καθορίζει πόσο σταθερά εμφανίζονται οι οθόνες και τα γραφικά στοιχεία σε κάθε πλατφόρμα.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Ιουλίου 2026

Ενδιαφερθείτε για τις προσωπικές σας σχέσεις και μην απομονώνεστε.

FOOD

Αυτή είναι η Νο 1 τροφή για καλύτερο ύπνο, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

 Η ζωή σου είναι συνεχώς πολυάσχολη και τείνεις να βάζεις τον καλό ύπνο στον τελευταίο τροχό της αμάξης.

Best of Network