Skip to main content

MARKET

Απόλαυσε το καλοκαίρι όπου κι αν βρίσκεσαι με τα must-haves της ηλιοπροστασίας! 

Ελλάδα ή εξωτερικό. Βουνό ή θάλασσα. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου, απόλαυσε τις καλοκαιρινές ημέρες με ασφάλεια!



Οι στιγμές που η επιδερμίδα σου βρίσκεται εκτεθειμένη στο χάδι του ήλιου είναι αμέτρητες! Εσύ όμως μπορείς να απολαμβάνεις το ζεστό του φως χωρίς φόβο, όπου κι αν βρίσκεσαι! 

Αποθανατίζοντας χαρούμενες selfies κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο, αναμνηστικές οικογενειακές πόζες στο πλοίο της γραμμής και μακροβούτια που θα ζήλευαν επαγγελματίες κολυμβητές… η FREZYDERM δίνει στο καλοκαίρι την αίσθηση ανεμελιάς που του αξίζει, με ολοκληρωμένες προτάσεις ηλιοπροστασίας για όλα τα μέλη της οικογένειας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη! Μικροί και μεγάλοι μπορείτε να απολαύσετε ξέγνοιαστα την πιο ωραία εποχή του χρόνου αφού η FREZYDERM σας εύχεται «καλό καλοκαίρι» φροντίζοντας για την ασφάλειά σας απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία! 

Για όποια περίσταση, λοιπόν, μπορείς να έχεις...

…Ηλιοπροστασία που δεν επιβαρύνει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με ομοιόμορφη χρωματική κάλυψη.

SUN SCREEN COLOR VELVET FACE SPF 50+

Ένα έγχρωμο αντηλιακό πολύ υψηλής προστασίας, με χρώμα που προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας, για ασφάλεια κάτω από τον ήλιο, αλλά και κάλυψη δυσχρωμιών και ατελειών. Εφαρμόζοντάς το στην επιδερμίδα, αισθάνεσαι το αντηλιακό ως ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα», χάρη στην αποκλειστική καινοτομία Second Skin Technology,  με βελούδινη, ανάλαφρη, ευχάριστη αίσθηση που επιτρέπει στο δέρμα να «αναπνέει». Επίσης, σε προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις κηλίδες ηλιοέκθεσης, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείς για γυαλάδες, καθώς αφήνει στο δέρμα σου ματ όψη. 

Και δεν σταματά εδώ! Γιατί παρέχει ηλιοπροστασία με σεβασμό στον άνθρωπο αλλά και στο περιβάλλον, καθώς τα αντηλιακά του φίλτρα:

•    δεν διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας1
•    δεν εισχωρούν στην κυκλοφορία του αίματος1
•    δεν ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό2, διαφυλάσσοντας το θαλάσσιο περιβάλλον 

Μη λιπαρή υφή. Δερματολογικά ελεγμένη.

1.    Μελέτη και αξιολόγηση διαπερατότητας UV-φίλτρων αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) από ανθρώπινο δέρμα.
2.    Μελέτη προσδιορισμού περιβαλλοντικού αποτυπώματος- Προσδιορισμός αντηλιακών φίλτρων των αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) στο θαλασσινό νερό.

 

...Προστασία από τον ήλιο και αίσθηση καλλυντικής περιποίησης.

SUN SCREEN FLUID-TO-POWDER SPF 50+

Αναζητάς ένα αντηλιακό που θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω από πολύ υψηλή προστασία κάτω από τον ήλιο; 
Το ελαφρύ γαλάκτωμα με καινοτομία Transforming Τextures μετατρέπεται σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας με την εφαρμογή του στο δέρμα, συνδυάζοντας έτσι το sun protection με το skincare, για καλλυντική ευχαρίστηση και φροντίδα του δέρματος. 

Επιπλέον, χάρη στο εκχύλισμα λευκής παιώνιας «κλειδώνει» την υγρασία στο δέρμα σου, βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό. 

Ανθεκτικό στο νερό. Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση.

Ιδανικό για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου ημέρες, εάν: 
•    έχεις δέρμα με χρόνια ξηρότητα 
•    θες να βελτιώσεις τους μηχανισμούς ενυδάτωσης του δέρματός σου
•    επιθυμείς προστασία από την πρόωρη γήρανση 

 

…Ατελείωτο παιδικό παιχνίδι με ασφάλεια κάτω από τον ήλιο.

KIDS SUN CARE WET SKIN SPRAY SPF 50+

Σε παραλίες, πισίνες, βόλτες… όπου και αν εντοπίσει ο ήλιος τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι, θα τα βρει προστατευμένα και… καθόλου ενοχλημένα. Το παιδικό αντηλιακό spray πολύ υψηλής προστασίας ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να διακοπούν το παιχνίδι ή τα σπορ για σκούπισμα με την πετσέτα. 

Ακόμη και στην περίπτωση που φυσάει πολύ, ψεκάζεται στοχευμένα και εύκολα, χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη, αφού έχει διάφανη, λεπτόρρευστη σύνθεση. 

Κατάλληλο για: 
•    παιδιά
•    φωτοευαίσθητα δέρματα


Χωρίς οινόπνευμα και χρώμα. 


…Ηλιοπροστασία για όλη την οικογένεια.

SEA SIDE DRY MIST SPF 50+

Μικροί, μεγάλοι και πιο μεγάλοι… κανείς δεν λέει όχι σε μια εύκολη και πρακτική λύση αντηλιακού. 
Το αντηλιακό ξηρό λάδι σε μορφή mist αφενός προσφέρει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, αφετέρου άριστη εργονομία, καθώς ψεκάζεται και σε βρεγμένο δέρμα με ομοιόμορφη συνεχή ροή χάρη στην πρακτική του βαλβίδα. 
Καλύπτει τις ανάγκες πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας όλης της οικογένειας, ενώ είναι ιδανικό για παιδιά και εφήβους. 

Θα το βρείτε σε καινοτόμο airless συσκευασία.

Συντροφεύει το καλοκαίρι παιδιών, εφήβων και ενήλικων.

 

#keepitsafe @frezyderm

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός