Skip to main content

MARKET

Συνεχίζουν και την νέα χρονιά στην Κρήτη TV ο Λευτέρης Κουμαντάκης και η Χριστιάνα Σκούρα.

Καθημερινά από 21 Σεπτεμβρίου στις 15:00 στην ΚΡΗΤΗ TV.



Για 23η συνεχή σεζόν, η τηλεοπτική εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" επιστρέφει στην Κρήτη Tv πιο ανανεωμένη και δυναμική από ποτέ μαζί με τους Λευτέρη Κουμαντάκη και Χριστιάννα Σκούρα.

Μία εκπομπή ψυχαγωγική με αισιόδοξη διάθεση, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, συναντήσεις με λαμπερά πρόσωπα, άφθονο γέλιο, στιγμές συγκίνησης και, φυσικά, μια καλή παρέα για να τα μοιραστείς.

Μέσα από ολοκαίνουριες διευρυμένες ενότητες η εκπομπή σκοπεύει να παρέχει στους τηλεθεατές ψυχαγωγία, ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και… χαμόγελα.

Η εκπομπή θα μαγειρεύει νόστιμες συνταγές, θα προβάλει την λαϊκή μας παράδοση, θα κάνει βόλτες στις κρυμμένες γωνιές της Κρήτης, θα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων, θα ανακαλύπτει μυστικά ομορφιάς και στιλ, θα γυμνάζεται, θα αποκαλύπτει ένα κόσμο γεμάτο νέες ιδέες, εθελοντικές δράσεις, και θα δίνει βήμα σε όλα αυτά που κάνουν τη ζωή καλύτερη, πιο δημιουργική και γεμάτη.

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.