Skip to main content

MARKET

Νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Marks & Spencer 2021

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online



ms-autumn-21-40Τα Marks & Spencer καλωσορίζουν το φθινόπωρο με τη νέα M&S Autumn 2021 συλλογή που ξεχωρίζει για την άνεση, την ποιότητα και την αξεπέραστη κομψότητα. Ο συνδυασμός κλασικού και σύγχρονου επαναπροσδιορίζεται, μέσα από μια εποχιακή χρωματική παλέτα, με μοντέρνες πινελιές και μοναδικά prints, που υπόσχονται να ανανεώσουν το στυλ και τη διάθεση σας.

Η νέα M&S συλλογή περιλαμβάνει σχέδια που αναδεικνύουν τη σιλουέτα, μέσα από εντυπωσιακά tops και φορέματα. Βroderie μπλούζες με διακριτικά pintucks, βολάν, κεντήματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες στους ώμους. Ανάλαφρα midaxi φορέματα, για ατελείωτη κομψότητα σε κάθε εμφάνιση και αέρινα floral φορέματα με λεπτομέρειες στις μανσέτες και το γιακά, για πιο vintage look. Μακριά lofty knits που συνδυάζονται μοναδικά με σατέν φορέματα αλλά και με μεταξωτά tops, αναβαθμίζοντας το καθημερινό ντύσιμο.

ms_autumn1Γήινες αποχρώσεις όπως καφέ, χακί και το διαχρονικό μπορντό δημιουργούν ένα αρμονικό blend με το χρυσό και το απαλό λιλά, ενώ το μπλε, το πορτοκαλί και το πράσινο, προσδίδουν στα γυναικεία φθινοπωρινά look δυναμισμό και κομψότητα.

Στη νέα συλλογή κυριαρχούν τα textured πλεκτά, σαγηνευτικά ζιβάγκο, stylish παντελόνια και cozy πανωφόρια, σε σχέδια που θα φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ.

Κι επειδή η νέα συλλογή M&S Autumn είναι και αντρική υπόθεση, ανακαλύψτε τα must-have της σεζόν! Καρό πουκάμισα και τα κομψά γιλέκα, καθώς και μοντέρνα chinos, σε άνετες γραμμές. Για τις πιο κρύες μέρες επιλέξτε ανάμεσα σε borg μπουφάν, μάλλινα παλτό, hooded parkas και puffer jackets. Για τα καθημερινά outfit τα M&S προτείνουν vintage denim κομμάτια, πλεκτά πουλόβερ και πουκάμισα σε αγαπημένες αποχρώσεις όπως indigo, κίτρινο χρυσό, χακί, πορτοκαλί, μπλε και κόκκινο.

ms_autumn4

Όσο για τους μικρούς fashionistas, στη νέα παιδική συλλογή θα ανακαλύψουν αγαπημένους ήρωες όπως ο Harry Potter, μπλούζες και παντελόνια σε μοντέρνα σχέδια, φορεματάκια και φούστες με χαρούμενα μοτίβα, άνετα μάλλινα σε φωτεινά χρώματα με animal print λεπτομέρειες, καθώς και παλτά με επένδυση και χρωματιστά φερμουάρ, για ζεστασιά αλλά και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr

#marksandspencergreece

Ακολουθήστε τα M&S
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: @marksandspencergreece

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του