Skip to main content

MARKET

Αυτά τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε την ομορφιά των μαλλιών με τα υπέροχα πακέτα δώρων της Schwarzkopf Professional

Σχεδιασμένα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!



Το πιο όμορφο και λαμπερό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα έχει την υπογραφή της Schwarzkopf Professional! Η κορυφαία μάρκα επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών σας προσφέρει και αυτή τη χρονιά αποκλειστικά πακέτα δώρων για κάθε ανάγκη!

Επιλέγοντας και συνδυάζοντας προσεκτικά από τα αγαπημένα μας brands BC Bonacure, Fibre Clinix, OSiS+, Oil Ultime και BlondMe, οι ειδικοί της Schwarzkopf Professional δημιούργησαν 12 μοναδικά, Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρων για την περιποίηση και το styling των μαλλιών σας μέσα στις γιορτές. Χαρίστε στον εαυτό σας ή και στους αγαπημένους σας την απόλυτη πολυτέλεια περιποίησης μαλλιών!

Αναλυτικά τα πακέτα δώρων της Schwarzkopf Professional:

ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ BC BONACURE

Σύστημα περιποίησης μαλλιών σχεδιασμένο με την ανώτερη τεχνολογία Cell Perfector, ενισχυμένο με συστατικά που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά προϊόντα για κάθε ανάγκη των μαλλιών σας.

BC Peptide Repair Rescue – για ταλαιπωρημένα μαλλιά
sp_bcpeptiderepairrescue1Τα Πεπτίδια είναι γνωστά για την ικανότητά τους να επαναφέρουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Στην περιποίηση των μαλλιών, τα πεπτίδια επανορθώνουν τον κατεστραμμένο φλοιό και αναδομούν την εσωτερική δομή της τρίχας.
Το δώρο, σε συσκευασία νεσεσέρ, περιλαμβάνει:
- Σαμπουάν Micellar 250ml
- Conditioner σε σπρέι 200ml
- Μάσκα Θεραπείας 200ml

 

BC Hyaluronic Moisture Kick – για κανονικά έως ξηρά, κυματιστά ή σγουρά μαλλιά
sp_bchyaluronicmoisturekickΤο Υαλουρονικό Οξύ είναι γνωστό ως ο ενυδατικός σύμμαχος της επιδερμίδας που προσφέρει αποτέλεσμα με διάρκεια. Χρησιμοποιείται στην περιποίηση των μαλλιών για να αναζωογονήσει τα διψασμένα μαλλιά, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη λάμψη τους.
Το δώρο, σε συσκευασία νεσεσέρ, περιλαμβάνει:
- Σαμπουάν Micellar 250ml
- Conditioner σε σπρέι 200ml
- Μάσκα Θεραπείας 200ml

 

BC pH 4.5 Color Freeze – για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες
sp_bcph4_5colorfreezeΤο pH 4.5 είναι γνωστό για την ικανότητά του να εξισορροπεί το pH στο δέρμα και να το διατηρεί σε υγιή επίπεδα. Στην περιποίηση των μαλλιών, βοηθάει στη διατήρηση του έντονου χρώματος, παγώνοντας τα χρωστικά πιγμέντα στο εσωτερικό της τρίχας.
Το δώρο, σε συσκευασία νεσεσέρ, περιλαμβάνει:
- Σαμπουάν Micellar 250ml
- Conditioner σε σπρέι 200ml
- Μάσκα Θεραπείας 200ml

 

ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ FIBRE CLINIX

Η πιο προηγμένη και ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης από τη Schwarzkopf Professional, σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών αποκλειστικά για
τα κομμωτήρια. Αξιοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες για να προσφέρει εξατομίκευση, μεταμορφώνει τις ίνες της τρίχας και επαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική τους κατάσταση. Διαθέσιμα πακέτα Δώρου σε 2 τσαντάκια.

Fibre Clinix Vibrancy
sp_fibreclinixvibrancyΟι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και AHA, προσφέρουν χρωματικά αποτελέσματα με διάρκεια και παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix. Κλειδώνουν το χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας για έως και 90% διατήρηση του χρώματος.
Το νεσεσέρ περιλαμβάνει:
- Σαμπουάν Vibrancy 300ml
- Μάσκα Θεραπείας Vibrancy 250ml

Fibre Clinix Fortify
sp_fibreclinixfortifyΟι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και Niacinamide ενδυναμώνουν και θρέφουν τις ίνες της τρίχας για να παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix.
Το νεσεσέρ περιλαμβάνει:
- Σαμπουάν Fortify 300mL
- Μάσκα Θεραπείας Fortify 250mL

Fibre Clinix Hydrate
sp_fibreclinixvibrancyΟι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και σύμπλεγμα Squalane εξισορροπούν το επίπεδο υγρασίας και βοηθούν στην ενίσχυση της ελαστικότητας για να παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix.
Το νεσεσέρ περιλαμβάνει:
- Σαμπουάν Hydrate 300ml
- Μάσκα Θεραπείας Hydrate 250ml

ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ OSiS+

Η πιο δημιουργική σειρά styling που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικά styles, χάρη στα πιο καινοτόμα και αποδοτικά προϊόντα styling με μοναδικές φόρμουλες.

OSiS+ Session Christmas Wrap
sp_osissessionchristmaswrapΜίνι νεσεσέρ που περιλαμβάνει:
- Session Hairspray 100mL

 


ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΟΥ BLONDME
Μια ολοκληρωμένη σειρά που σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη και κάθε επιθυμία ξανθού και να προσφέρει Iconic ξανθά αποτελέσματα. Με το ενσωματωμένο Advanced Bonding System, η BLONDME προσφέρει μοναδική ξανθιά τελειότητα σε όλους τους τύπους μαλλιών, χωρίς συμβιβασμούς.

BlondMe All Blondes Light
sp_blondeme_allblondeslightΗ σειρά προϊόντων ALL BLONDES Light με Τεχνολογία 3D Bond Creation και Σύμπλεγμα Πρωτεϊνών Μεταξιού αναδομεί και αποκαθιστά τους εσωτερικούς δεσμούς σε ξανθά μαλλιά με λεπτή έως κανονική τρίχα. Τα μαλλιά ενυδατώνονται και γίνονται έως και 85% πιο δυνατά. Το πακέτο δώρου περιέχει:
- Σαμπουάν BlondMe Light 300ml
- Μάσκα μαλλιών BlondMe Light 200ml

 

BlondMe All Blondes Rich
sp_blondeme_allblonderichΗ σειρά Περιποίησης All Blondes Rich με Τεχνολογία 3D Bond Creation και Σύμπλεγμα Πρωτεϊνών Cashmere αναδομεί και αποκαθιστά τους εσωτερικούς δεσμούς της τρίχας των κανονικών έως χονδρών ξανθών μαλλιών. Τα μαλλιά αναζωογονούνται και γίνονται έως και 85% πιο δυνατά. Το πακέτο δώρου περιέχει:
- Σαμπουάν BlondMe Rich 300ml
- Μάσκα μαλλιών BlondMe Rich 200ml

 

BlondMe Cool Blondes
sp_blondeme_coolblondesΗ σειρά προϊόντων Cool Blondes Neutralizing με Τεχνολογία 3D Bond Creation συμβάλλει στη δημιουργία νέων δεσμών. Τα μωβ ρεφλέ αφαιρούν τους χάλκινους τόνους και εξουδετερώνουν τους κίτρινους δευτερεύοντες τόνους. Το πακέτο δώρου περιέχει:
- Σαμπουάν BlondMe Neutralizing 300ml
- Μάσκα μαλλιών BlondMe Neutralizing 200ml

 


ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ OIL ULTIME
Για τη δημιουργία της σειράς Oil Ultime χρησιμοποιούνται τα πιο πολύτιμα συστατικά – φυσικά, καθαρά έλαια και αρωματικά αιθέρια έλαια που βελτιώνουν την εξωτερική ομορφιά, προσφέρουν εκτυφλωτική, ανάλαφρη λάμψη, ενώ παράλληλα προάγουν την ευεξία και την εσωτερική μας αρμονία.


Oil Ultime Chstistmas Box – για λεπτά έως κανονικά μαλλιά
sp_oilultimatechristmaboxΈνα premium πακέτο δώρου που περιέχει:
- Oil Ultime Marula & Rose Light-Oil-In-Shampoo 300ml
Καθαρίζει και ομορφαίνει τα λεπτά έως κανονικά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Η πολυτελής σύνθεσή του αναδομεί την τρίχα και προσφέρει εκτυφλωτική λάμψη και απαλότητα.
- Oil Ultime Marula Finishing Oil 100ml
Έλαιο φινιρίσματος με 100% φυσικό, καθαρό έλαιο Marula, είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να περιποιείται τα λεπτά έως κανονικά μαλλιά και προσφέρει εκπληκτική λάμψη και απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει.
- ΔΩΡΟ Τσιμπιδάκια μαλλιών με στρας

 

  • Oil Ultime Chstistmas Box – για κανονικά έως χονδρά μαλλιά
sp_oilultimatechristmabox_kanonika_xondraΈνα premium πακέτο δώρου που περιέχει:
- Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil-In-Shampoo 300ml
Καθαρίζει απαλά και ομορφαίνει τα κανονικά έως χονδρά μαλλιά. Η πολυτελής σύνθεσή του θρέφει σε βάθος την τρίχα και προσφέρει εκπληκτική λάμψη και απαλότητα.
- Oil Ultime Barbary Fig Finishing Oil 100ml
Η πολύτιμη, πλούσια σύνθεσή του περιέχει 100% φυσικό, καθαρό Έλαιο Barbary Fig και προσφέρει εντατική περιποίηση, αναδόμηση και θρέψη στα πολύ ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.
- ΔΩΡΟ Τσιμπιδάκια μαλλιών με στρας

 

Aναζητήστε τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρων της Schwarzkopf Professional σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια και προσφέρετε στα μαλλιά σας ένα μοναδικό δώρο!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.