Skip to main content

MARKET

Valmont Prime Renewing Pack

Η best seller κρέμα προσώπου που λειτουργεί καλύτερα και από Photoshop



Το αγαπημένο προϊόν όλων των γυναικών! Το Prime Renewing Pack της Valmont είναι συνώνυμο της ομορφιάς και της πολυτέλειας. Ένα σύμβολο περιποίησης της επιδερμίδας που λειαίνει τα σημάδια της γήρανσης, την κούραση και τις λεπτές γραμμές.

valmont_prime-renewing-pack-50mlΛειτουργεί σαν μαγικό ραβδί αφού δρα δύο φορές πιο γρήγορα από τη Retinol (Vit A), χαρίζοντας φωτεινή, αναζωογονημένη επιδερμίδα, σαν να έχει γίνει retouch με Photoshop! Το μυστικό κρύβεται στη μοναδική του φόρμουλα που συνδυάζει επιδέξια τo Τριπλό DNA* της Valmont, το RNA** σε λιποσώματα και ένα αντιγηραντικό κοκτέιλ πεπτιδίων, με ακατέργαστο εκχύλισμα τζίνσεγκ. Τα πεπτίδια βοηθούν στη σύνθεση του κολλαγόνου με σκοπό μακροπρόθεσμα την αναδόμηση του δέρματος. Επιπλέον, η φόρμουλα του Prime Renewing Pack περιέχει διοξείδιο τιτανίου που ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και χαρίζει λάμψη, urea*** που δεσμεύει την υγρασία μέσα στα κύτταρα και γαλακτικό μενθύλιο που δίνει αναζωογονητική αίσθηση και μια απολαυστική δροσιά, όπως μία βόλτα στο βουνό. Το αποτέλεσμα; Το δέρμα φαίνεται λαμπερό, η επιδερμίδα λειαίνεται, οι ρυτίδες μειώνονται και η υφή του προσώπου αποκτά βελούδινη αίσθηση.

Πρόκειται για παγκόσμιο best seller της Valmont, καθώς κάθε δύο λεπτά πωλείται μία συσκευασία στον κόσμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους ανάλογα με τις προτιμήσεις της κάθε γυναίκας. Το πρωί ως λεπτή στρώση πέντε λεπτά πριν το μακιγιάζ, είκοσι λεπτά πριν από τις βραδινές εξόδους εφαρμόζεται ως πλούσια στρώση για λάμψη ενώ μπορεί να φορεθεί κανονικά και κατά τη διάρκεια της νύχτας ως μάσκα.

Το Prime Renewing Pack χαρακτηρίζεται και ως Μάσκα Ευτυχίας καθώς η λάμψη που προσδίδει στα πρόσωπα των γυναικών τις κάνει να νιώθουν χαρούμενες, γεμάτες από αυτοπεποίθηση. Για συμπλήρωση του Prime Renewing Pack, η Valmont προσφέρει τη σειρά ENERGY, που διαθέτει μια ευρεία γκάμα καθημερινών λύσεων για την αντιμετώπιση των ρυτίδων που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου.

Prime Renewing Pack 50ml, ΠΛΤ 198 €

Διαθέσιμο στο:
Boutique Valmont στο ξενοδοχείο King George
Valmont corner στο Attica city link
On line στο e-shop www.atticabeauty.gr
Orloff Day Spa at Life Gallery, Εκάλη
Theoxenia Palace, Κηφισιά


Σειρά Energy
Το τελετουργικό ενέργειας της συγκεκριμένης σειράς της VALMONT διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων και ανανεώνει εις βάθος το δέρμα, προσφέροντας οξυγόνωση και ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση μέσα από πεπτίδια, τριπλό DNA & RNA σε λιποσώματα. Το κουρασμένο και θαμπό δέρμα ξυπνά, τονώνεται και ακτινοβολεί όπως μετά από ένα πρωινό περπάτημα στις Άλπεις.

valmont-prime-renewing-pack-50ml-open* HP DNA, Τριπλό DNA και τα αποκλειστικά μόρια της Valmont
Το DNA είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό βασικό μόριο. Σε κυτταρικό επίπεδο, ελέγχει τη σύνθεση των πρωτεϊνών στον οργανισμό. Στην κοσμετολογία, όλο το μυστικό του DNA βρίσκεται στη δομή του. Η δομή της διπλής έλικας του προσδίδει ενυδατικές ιδιότητες που είναι αντιοξειδωτικές, δυναμωτικές και διαθέτουν εξαιρετικές δυνάμεις αναγέννησης κυττάρων. Το DNA που χρησιμοποιεί η Valmont προέρχεται από το γονιμοποιημένο ωάριο του άγριου καναδικού σολομού. Πρόκειται για μία διαδικασία εκχύλισης που αφήνει ανέπαφη τη μοριακή του δομή. Έτσι το DNA μετατρέπεται σε DNA «HP», που σημαίνει εξαιρετικά πολυμερισμένο. Σε συνδυασμό με τρία βασικά μακροστοιχεία (μαγνήσιο, ασβέστιο και νάτριο), αυτό το HP DNA μεταμορφώνεται σε Τριπλό DNA. Είναι εκείνες οι αρετές της οξυγόνωσης και της αναζωογόνησης των κυττάρων που ενσταλάζουν στο DNA όλη τη δύναμη του ορυκτού κόσμου.

**RNA
Τα λιποσώματα RNA εγγυούνται ως οχήματα για τη βαθιά διείσδυση στην καρδιά της επιδερμίδας - Αναπλάθουν και προστατεύουν τα ταλαιπωρημένα κύτταρα, διεγείρουν την ανάπλαση κυττάρων.

***Urea
Η ουρία είναι μια ζωτικής σημασίας φυσική ένωση, που συναντάται στο δέρμα μας, διασφαλίζοντας την επάρκεια υγρασίας στην επιδερμίδα, αφού τη συγκρατεί στο εσωτερικό της. Η απουσία της, αντίθετα, οδηγεί στην εμφάνιση πολλών δερματικών παθήσεων. Ωστόσο, ως φυσική ουσία του σώματός μας, η ουρία μειώνεται με την πάροδο των ετών, με αποτέλεσμα το δέρμα μας να ατονεί και να μοιάζει ταλαιπωρημένο: χρειάζεται λοιπόν άμεση αναπλήρωση!

Valmont
Κυρίαρχη στις αντιγηραντικές θεραπείες από το 1985, η Valmont διαιωνίζει τη μοναδική τεχνογνωσία των ελβετικών κυτταρικών καλλυντικών με ασύγκριτα αποτελεσματικές θεραπείες περιποίησης που δίνουν άμεσα, μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι θεραπείες φροντίδας Valmont βρίσκουν την πηγή τους στο αγνό και προστατευμένο περιβάλλον της Ελβετίας- αγνό και καθαρό νερό των Παγετώνων των Άλπειων και φυτό-Αλπικό κήπο-. Η εξαιρετική τους ποιότητα είναι ο καρπός μιας λεπτής συμμαχίας αλπικών συστατικών και προηγμένης επιστημονικής τεχνογνωσίας.

Η Valmont σβήνει άμεσα και μακροπρόθεσμα τα σημάδια του χρόνου με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από Ασφάλεια, Απόλαυση και Αποτελεσματικότητα. Λεπτές υφές και στιγμιαία διείσδυση των προϊόντων χάρη σε high-tech συστατικά και οχήματα –λιποσώματα, νάνο emulsion-εγγυώνται για την υψηλή απόδοση τους.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα