Skip to main content

MARKET

Ψάχνεις Μάστερ στην Ελλάδα; Σπούδασε ΜΒΑ στο Aegean College!

Ενημερώσου και εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου σήμερα!



Είσαι απόφοιτος Πανεπιστημίου και βρίσκεσαι στο κομβικό σημείο του “και τώρα τι, ποια είναι η συνέχεια; Τί πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα; Άραγε ένα μάστερ είναι το επόμενο βήμα που θέλω να κάνω; Κι αν ναι πώς θα επιλέξω ανάμεσα στα τόσα που προσφέρονται;”

Ναι, έχουμε περάσει κι εμείς από αυτήν την φάση και γνωρίζουμε καλά, πόσο αγχωτική και στρεσογόνα περίοδος είναι. Όμως, μην πανικοβάλλεσαι, για όλα υπάρχει λύση, αρκεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, να δεις την κατάσταση ψύχραιμα και να διερευνήσεις διεξοδικά τις αληθινές προθέσεις σου σχετικά με το μεταπτυχιακό. Στοχεύεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να προσθέσεις στο βιογραφικό σου έναν μεταπτυχιακό τίτλο ή να ειδικευτείς σε κάποιον τομέα σχετικό με το εργασιακό σου αντικείμενο; Η διερεύνηση αυτή θα σε βοηθήσει να προσδιορίσεις με σαφηνεια τους προσωπικούς σου στόχους, αλλά και να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά σου αρέσει να κάνεις. Τί είναι αυτό που σε γεμίζει και ενδεχομένως θα σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος/η επειδή θα είναι μέρος του προγράμματός σου κάθε μέρα.

Η λήψη της απόφασης για μεταπτυχιακές σπουδές μπορεί να θεωρείται πολύ δύσκολη υπόθεση. Στην πραγματικότητα είναι κι αυτό ένα ακόμα “πρόβλημα” που για να το λύσεις χρειάζεται όρεξη και μεθοδικότητα. Μην ξεχνάς ότι η απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών θα σε βοηθήσει να μπεις στην αγορά εργασίας με περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί θα έχεις ήδη αναπτύξει νέες και ανταγωνιστικές δεξιότητες. Άρα, αξίζει τον κόπο!

Εάν ξεκινάς, λοιπόν, τώρα το ταξίδι σου προς την αναζήτηση του σωστού μεταπτυχιακού προγράμματος, ένας από τους κορυφαίους τίτλους masters που θα μπορούσαμε να προτείνουμε είναι το ΜΒΑ – Master in Business Administration (Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) που προσφέρει το Aegean College, ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, ένα MBA βασίζεται σε ένα πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει φοιτητές σε τομείς όπως τα οικονομικά, το ανθρώπινο δυναμικό, το μάρκετινγκ, τη στρατηγική και τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων που προσφέρει το Aegean College σε συνεργασία με κρατικά βρετανικά πανεπιστήμια είναι προσαρμοσμένα στους πλέον ανερχόμενους τομείς της ελληνικής αγοράς, οικονομίας και των σύγχρονων αναγκών των επιχειρήσεων.

Επίσης, σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι προσφέρονται πολλές επιλογές μεταπτυχιακών προγραμμάτων MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων όπως: MBA with Marketing Management, MBA with Finance and Investments., ΜΒΑ with Human Resources Management, ΜΒΑ with Digital Marketing κ.α. Επιλογές που σου δίνουν το περιθώριο να εμβαθύνεις και σε άλλους τομείς.

Τέλος, αν δεν έχεις αποφοιτήσει πρόσφατα, αντίθετα είσαι ήδη επαγγελματίας ή νέος επιχειρηματίας ή κάποιο στέλεχος επιχείρησης και ψάχνεις να εξελίξεις τις διοικητικές και στρατηγικές σου δεξιότητες και να τις φτάσεις σε ένα υψηλότερο επίπεδο, το Master of Business Administration του Aegean College θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις έναν ισχυρό μεταπτυχιακό τίτλο, να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες επαγγελματικής ανέλιξης.

Μην αργείς, μπες στο site του Aegean College ενημερώσου και εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου σήμερα!

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα