Skip to main content

MARKET

Shades of Blue

Εμπνευσμένη από τις αποχρώσεις του μπλε της θάλασσας και του ουρανού, το χρώμα και τις υφές του θέρους, η συλλογή Blue της NEF-NEF Homeware, επιστρέφει με νέα υπέροχα σχέδια. Μια συλλογή ύμνος στο καλοκαίρι και τη φύση της Μεσογείου.



Η Blue, η πιο δροσερή συλλογή της NEF-NEF Homeware, φτιάχτηκε από τις αποχρώσεις του ουρανού και της θάλασσας για να μεταφέρει την αύρα του θέρους στην ατμόσφαιρα του σπιτιού, χαρίζοντας στο χώρο τη γλυκιά ηρεμία που αναδύει το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις αλλά και την γαλήνη της επαφής με τη φύση.

Σε έναν ανοιχτό διάλογο με το Μεσογειακό στυλ, η Blue συνδιαλέγεται με το ανοιχτό γαλάζιο που ηρεμεί, παίζει με τη ζωντάνια και τη δύναμη που χαρίζει το μπλε του τζιν, απογειώνεται με τον pop συνδυασμό λευκού και τυρκουάζ, εκφράζει τη χαρά του ταξιδιού μέσα από έθνικ μοτίβα.

Μεταφέρετε το χρώμα της στην κρεβατοκάμαρα επιλέγοντας σετ σεντόνια 100% βαμβακερά, δροσερές κουβέρτες με κρόσια και κομψά κουβρ-λι. Δημιουργήστε comfort zones στο καθιστικό με μαξιλάρια, ανάλαφρα ριχτάρια και βαμβακερά χαλιά. Ανανεώστε την κουζίνα και την τραπεζαρία με τραπεζομάντηλα, ράνερ και σουπλά με ψάθα. Διαλέξτε μαλακές πετσέτες για το μπάνιο και διανθίστε τη διακόσμηση με αξεσουάρ από γυαλί, πρακτικά και όμορφα. Προσθέστε μικρές πινελιές στο χώρο με καλάθια και δίσκους από θαλάσσιο φύκι. 

Εμπνευστείτε από τη βεντάλια των αποχρώσεων και συνθέστε χώρους που αποπνέουν φυσική κομψότητα και χαρείτε το σπίτι σας την κάθε στιγμή. 

 Γνωρίστε τη ΝΕΑ συλλογή BLUE στο > nef-nef.gr

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται