Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

MARKET

Τα Marks & Spencer γιορτάζουν τα γενέθλια του Percy Pig!

Ο αγαπημένος χαρακτήρας μικρών και μεγάλων, γίνεται 30 χρονών.



Φέτος τον Ιούλιο, τα Marks & Spencer γιορτάζουν μια σημαντική επέτειο. Ο Percy Pig κλείνει 30 χρόνια και για τον εορτασμό των γενεθλίων του, τα Marks & Spencer παρουσιάζουν νέα, επετειακά προϊόντα, αφιερωμένα στον γλυκό, αγαπημένο, μικρών και μεγάλων, χαρακτήρα.

Νέες, γλυκιές επιλογές, όπως το Giant Percy Chocolate Coin με λαχταριστή λευκή σοκολάτα και μοναδική φρουτώδη γεύση, πεντανόστιμα Percy Pig ζελεδάκια με διάφορες γεύσεις αλλά και γεμιστά μπισκότα με κρέμα και μαρμελάδα φρούτων, είναι κάποιες από τις λιχουδιές που θα ανακαλύψουν οι φίλοι των Marks & Spencer στο marksandspencerfood.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

ms_percy-pig-22_4

Εκτός από τα γλυκά treats, ο Percy Pig πρωταγωνιστεί και σε επιλεγμένα Clothing & Home Marks & Spencer προϊόντα. Από τις ολοκαίνουργιες παγοθήκες για δροσιστικά ποτά και smoothies με χαριτωμένα παγάκια στο σχήμα του Percy Pig, μέχρι τη νέα Percy Pig Backpack που εκτός από super cute, είναι και γεμάτη με γλυκά και άλλες λιχουδιές. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια, και σερβίτσια φαγητού Percy Pig  θα προσθέσουν μια χαρούμενη νότα στο χώρο σας.

Ανακαλύψτε την επετειακή συλλογή, αφιερωμένη στον Percy Pig, στα καταστήματα και online στο marksandspencerfood.gr και γιορτάστε μαζί με τα Marks & Spencer, τα γενέθλια του πιο παιχνιδιάρικου και λαχταριστού χαρακτήρα!

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.