Τα Marks & Spencer εγκαινιάζουν νέο κατάστημα στον Πειραιά!

Το 28ο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στο νέο εμπορικό πάρκο Piraeus Retail Park

Δελτίο Τύπου

Η εταιρεία Marks & Spencer συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά και να ενισχύει την παρουσία της μέσα από την επέκταση δικτύου της, εγκαινιάζοντας το νέο της φυσικό κατάστημα στον Πειραιά. Το νέο κατάστημα, που άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στο κοινό στις 15 Δεκεμβρίου, αποτελεί το δεύτερο στην περιοχή του Πειραιά και το 28ο της αλυσίδας στην Ελλάδα.

ms-piraeus-store-22-5

Το νέο κατάστημα Marks & Spencer, συνολικής έκτασης 1.000 εμπορεύσιμων τμ, βρίσκεται στο νέο εμπορικό πάρκο Piraeus Retail Park, στην οδό Πειραιώς 86. Το κατάστημα αποτελείται από δύο ορόφους λιανικής πώλησης, οι οποίοι ακολουθούν το πρότυπο σχεδιασμού της εταιρείας για μια τεχνολογικά αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία, διαθέτοντας οθόνες σε διάφορα σημεία, στα ταμεία, αλλά και στις βιτρίνες του.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στους ευρύχωρους διαδρόμους και στα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα, και να ανακαλύψουν τα key pieces της νέας σεζόν, αλλά και την πλούσια γκάμα προϊόντων για όλη την οικογένεια, αφού το κατάστημα διαθέτει όλα τα Must-Have items για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Η Anita Sabarwal, Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδος, δήλωσε με αφορμή το νέο κατάστημα του Πειραιά: «Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε ένα ακόμα κατάστημα στην περιοχή του Πειραιά, φτάνοντας αισίως στα 28 καταστήματα στην Ελλάδα. Οι Έλληνες καταναλωτές, τους οποίους έχουμε την τιμή να αποκαλούμε φίλους των Marks & Spencer, μας έχουν αποδείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Το νέο αυτό κατάστημα έρχεται ως απόδειξη αυτής της εμπιστοσύνης, για να μπορέσει να εξυπηρετήσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών και να αποτελέσει τον νέο προορισμό shopping στο νέο εμπορικό πάρκο Piraeus Retail Park. Η Marks & Spencer αναζητά συνεχώς τρόπους επέκτασης του δικτύου της στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να επενδύει σε σημαντικές αγορές, να δημιουργεί ποιοτικές θέσεις εργασίας και να ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες, παραμένοντας πιστή στις αξίες της».

 

#marksandspencergreece 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares