Skip to main content

MARKET

Η νέα σειρά Redmi Note 12 σου δίνει ό,τι χρειάζεσαι για να το ζήσεις έντονα

Νεανική, με τα χαρακτηριστικά που κάθε σύγχρονη γυναίκα έχει ανάγκη και προσιτή, η νέα σειρά Redmi Note 12 είναι γεμάτη από tech εκπλήξεις που θα λατρέψεις και έρχεται με huge δώρα για περιορισμένο χρονικό διάστημα



Selfies on point, φόρτιση που να μην τρώει πολύτιμο χρόνο, επεξεργαστής που θα «σηκώνει» το καθημερινό σου multitasking, οθόνη με χρώματα που καθηλώνουν όσο βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά και ένα design που θα εντυπωσιάσει εσένα και τις κολλητές σου στο λεπτό. Το ξέρουμε: οι απαιτήσεις από ένα σύγχρονο smartphone είναι μεγάλες, αλλά η ανάγκη αυτές να καλύπτονται στο full μας αγγίζει όλες. Να λοιπόν που στη διάθεσή μας υπάρχουν πια μερικά νέα tech προϊόντα, που σίγουρα εγγυόνται ότι θα το ζούμε έντονα κάθε στιγμή! Ο λόγος φυσικά για τη νέα σειρά Redmi Note 12, που συνδυάζει elegant design με τα χαρακτηριστικά που πάντα ήθελες, σε μια νεανική συσκευή η οποία δεν παύει να είναι φυσικά προσιτή σε όλες μας!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το αδιαμφισβήτητο hero product της σειράς, το Redmi Note 12 Pro+ 5G. Πώς θα σου φαινόταν αν το κινητό σου μπορούσε να απαθανατίσει με λεπτομέρεια όλες εκείνες τις στιγμές που το ζεις με την παρέα, ανεβάζοντας εκείνο το εντυπωσιακό κλικ στο Instagram που θα «ρίξει» την εφαρμογή; Στο Redmi Note 12 Pro+ 5G θα βρεις σίγουρα αυτό που θέλεις, αφού η συσκευή της σειράς διαθέτει 200 εκατομμύρια pixel και τεχνολογία OIS, για εντυπωσιακές λεπτομέρειες και ζωντάνια στις λήψεις σου μέρα και νύχτα και ένα Xiaomi ProCut που θα αναγνωρίσει αυτόματα τους κύριους χαρακτήρες και θα περικόψει την εικόνα σε έως 5 φωτογραφίες. Ό,τι πρέπει δηλαδή για τα social που παίζεις στα δάχτυλα! Όλα αυτά, με μια 120Hz AMOLED οθόνη που θα σου προσφέρει αυξημένη φωτεινότητα και μεγαλύτερη χρωματική γκάμα με υψηλότερη αντίθεση, σε συνδυασμό με πιο απρόσκοπτη έξοδο για ζωντανή εμπειρία θέασης των stories σου! Με την ταχεία φόρτιση HyperCharge 120W, το κινητό σου θα φορτίζει στο 100% σε μόλις 19 λεπτά (αλήθεια!) κρατώντας έως και 48 ώρες, ενώ ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 1080 θα σου εξασφαλίσει τη δυνατότητα να κάνεις κυριολεκτικά ό,τι θέλεις ταυτόχρονα, χωρίς να χάνεις ούτε ένα λεπτό από τον χρόνο σου (που ξέρουμε ότι είναι πολύτιμος). Και επειδή ξέρουμε ότι ο σχεδιασμός μετράει και μάλιστα πολύ, το Redmi Note 12 Pro+ 5G θα το βρεις σε ένα εξαιρετικό μπλε ή γκρι χρώμα, με μινιμαλιστικό design που δεν «φωνάζει» και με μια άνετη αίσθηση στο χέρι χάρη στον τρισδιάστατο σχεδιασμό πλήρους τόξου που δημιουργεί μια sexy καμπύλη. Και για να γίνει καλύτερο, αν το αποκτήσεις μέχρι τις 23/04, στην τιμή των €499.9, θα πάρεις δώρο και το Redmi Watch 3 που θα συμπληρώσει ολόκληρο το Xiaomi experience!

m16-watchvideo

Στο Redmi Note 12 Pro 5G από την άλλη, θα βρεις μια εντυπωσιακή κάμερα 50MP, επίσης με τεχνολογία OIS, σε μια συσκευή για όλες σου τις ανάγκες. Σε αυτήν τη συσκευή θα απολαύσεις και πάλι την 120Hz AMOLED οθόνη που πάει τα χρώματα στο κινητό σου «αλλού», ενώ με μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 5000mAh και 67W ταχεία φόρτιση, θα φορτίσεις σε μόλις 15 λεπτά μέχρι το 50% αυτής και θα ολοκληρώσεις όλα σου τα tasks μέσα στο έντονο 24ωρό σου, μέχρι την επόμενη φόρτιση! Όλα τα παραπάνω, με τον θαυματουργό επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1080, για τη heavyweight χρήση που ξέρουμε ότι κάνεις (ποιος είπε ότι δεν μπορείς να ακούς μουσική ταυτόχρονα με το edit που κάνεις στις φωτογραφίες σου για τη δουλειά;).  Διάλεξε ανάμεσα σε ένα φωτεινό μπλε, κλασικό γκρι ή stricking λευκό χρώμα και απόλαυσε και πάλι δώρο το Redmi Watch 3 με αγορά έως τις 23/04 στα €399,9 στην εκδοχή των 6/128 ή €429.9 για την εκδοχή των 8/256.

Η σειρά Redmi Note 12 είναι φυσικά και για εσένα που θέλεις να καλύψεις τις αυξημένες ανάγκες σου on a budget, μέσα από τις super συσκευές Redmi Note 12 5G με επεξεργαστή 6nm Snapdragon 4 Gen 1 και 48MP τριπλή κάμερα και Redmi Note 12 4G με επεξεργαστή 6nm Snapdragon 685 και 50MP τριπλή κάμερα, οι οποίες σου προσφέρουν την ήδη λατρεμένη 120Hz AMOLED οθόνη και ταχεία φόρτιση 33W για ευελιξία μέσα στη μέρα σου. Θα τα βρεις και τα δύο σε κομψό μπλε ή γκρι χρώμα και με δώρο τα εξαιρετικά χρήσιμα Redmi Buds 4 που ξέρουμε ότι δεν θα βγάζεις ποτέ πια από πάνω σου! Και όλα αυτά, με αγορά έως 23/04 στα €299.9 και €239.9 αντίστοιχα.

m16-5gsignal

Κι αν αναρωτιέσαι που θα αναζητήσεις τη νέα σειρά Redmi Note 12 για να προλάβεις τις προσφορές και να λύσεις τα χέρια σου, τότε μη διστάσεις να απευθυνθείς σε όλα τα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr, καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης στον τόπο κατοικίας σου.

Επωφελήσου λοιπόν από τις προσφορές και ξεκίνα να το ζεις έντονα, όπως άλλωστε σου αξίζει, με το smartphone που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

20230410-124412

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department