ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
Απόψε έχει δίδυμα φεγγάρια
Λίγο πριν την ολική έκλειψη υπερπανσελήνου, κοιτάμε τα αστέρια με την Αλέκα Κανελλίδου!
Τα μεγάλα βράδια μας στο after στέκι μας στο Μεταξουργείο δεν ξημερώνουν ποτέ χωρίς να ακούσουμε το «Άσε με να φύγω» ή χωρίς να ζήσουμε έστω «Μία Περιπέτεια». Αλλά σήμερα είναι Τρίτη κι αύριο δουλεύουμε νωρίς -αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα κλειστούμε μέσα!
Άλλωστε, η Αλέκα Κανελλίδου -που τόσο συχνά σφραγίζει τα νυχτοπερπατήματά μας- μας καλεί απόψε στο Κηποθέατρο Παπάγου σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο όνειρο που αγκαλιάζει με θέρμη της αισθήσεις κάθε θεατή.
Πυξίδα μας σε αυτήν την ιδιαίτερη περιπλάνηση, που μας καλεί να ανασύρουμε αυθεντικά και πρωταρχικά συναισθήματα, θα είναι η γοητευτική φωνή της μεγάλης ερμηνεύτριας. Στόχος της; Να μας ξεναγήσει σε ιδιαίτερα μουσικά τοπία όπου το ελληνικό τραγούδι συναντά τις τζαζ αρμονίες, δημιουργεί μια απόλυτα μυσταγωγική και μαγευτική ατμόσφαιρα και πλημμυρίζει τις ψυχές μας!
Εμείς κρατάμε το εισιτήριο μας στο χέρι και μετά -ποιος ξέρει;- μπορεί να κάνουμε check-in στο Μεταξουργείο για ένα γρήγορο ποτό.
Αλέκα Κανελλίδου
Special Guest: Δάκης
Πού: Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς 6, Παπάγου, 2106520412
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 15€ (γενική είσοδος) / 10€ (φοιτητικό & ανέργων)
Προπώληση: viva.gr / Public / Παπασωτηρίου / Ιανός / Media Markt / Seven Spots
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές












