Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα ερωτευόμαστε!

Όχι αυτό που δεν έχουμε, αλλά αυτό που θα αποκτήσουμε.


Φύλλις Νικολάου

Ποια είναι η κοινή μοίρα των ανθρώπων; Όχι, η υπαρξιακή ανησυχία, ούτε η συνεχής μάχη ενάντια στη θνησιμότητα. Αντίθετα, αυτό που μας ενώνει και κάνει το είδος μας (πιο) ξεχωριστό, είναι όλες εκείνες οι προσπάθειες που κάνουμε για να αψηφήσουμε το θάνατο: από την επιστήμη και την επικοινωνία μέχρι την τέχνη και –ω, ναι! – τον έρωτα. 

Pixel

Ο τελευταίος, μάλιστα, μπορεί να είναι έντονος, απογοητευτικός, ανασφαλής, συγκλονιστικός, ανείπωτος, ατυχής και, πέρα από τις λεκτικές τυπικότητες της ερωτικής σύμβασης, κρύβει μια πικρή αλήθεια: «ερωτευόμαστε» μόνο αυτό που δεν έχουμε. 

Αποκύημα μιας τέτοιας βιωματικής προσέγγισης στην απόλυτη πραγμάτωσή της, από έναν σύγχρονο μετρ του είδους, είναι το δεύτερο πολυαναμένομενο άλμπουμ των Παιδιών της Παλαιότητας, «Consortium in Amato».

allyou_consortiuminamato_big-alt.jpg

Ο Παντελής Δημητριάδης (Κόρε. Ύδρο) και η παρέα του, ένα χρόνο μετά τα «12 Τραγούδια από τις Κατακόμβες» επιστρέφουν με ένα υπέροχο άλμπουμ, όπου το μελόδραμα του ρομαντισμού, από τον Γκαίτε μέχρι τον Πάριο, εξυψώνεται εδώ στα λιβιδινικά του βάθη και απογυμνώνεται στα εξ ων συνετέθη: την υπαρξιακή ανασφάλεια και τη μεταφυσική ψευτοπαλικαριά.  

Για να σε πείσουμε για τα όσα γράφουμε, σε προσκαλούμε να ακούσεις και εσύ το ζωηρό και (σχεδόν) εποχιακό πρώτο single με τίτλο «Το Μέλλον». Κι επειδή μετά σίγουρα θα αναρωτιέσαι πού και πότε θα το βρεις, σε ενημερώνουμε ότι το «Consortium in Amato» κυκλοφορεί σήμερα από την 39, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Μην το χάσεις!

Υ.Γ. «Είχαμε πει ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα μαζί». Οι φήμες λένε ότι τα Παιδιά της Παλαιότητας θα εκπληρώσουν την υπόσχεσή τους. 

Consortium in Amato

Τα Παιδιά της Παλαιότητας

Κυκλοφορεί από την 39

Πληροφορίες: www.ptp.anousia.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

H Τάμτα σε μια μοναδική εμφάνιση στο closing του 20ου Athens Digital Arts Festival

Στις 26 Μαΐου στα Πρώην Δικαστήρια Σανταρόζα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

Προτεινόμενα

ΣΙΝΕΜΑ

10 υπέροχες ταινίες και σειρές που βλέπουμε τώρα στο ERTFLIΧ

Η Ιζαμπέλ Yπέρ μεταμορφώνεται σε «νονά των ναρκωτικών», μαζί με τις βραβευμένες ελληνικές ταινίες «Πίσω από τις Θημωνιές», «Black Stone» και άλλες συναρπαστικές ταινίες και σειρές. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΟΚ: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες οδηγοί έχουν οδηγήσει μεθυσμένοι

Έρευνα Οδικής Ασφάλειας από την Ierax Analytix για λογαριασμό του EUROKTEO. Γράφει ο Κώστας Λινάρδος

ASK THE EDITOR

5 πολυτελή νέα προϊόντα μακιγιάζ που θα μας συντροφεύσουν αυτό το καλοκαίρι

Ξέρουμε ήδη τα new entries που θα θέλεις να προσθέσεις στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!