ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
Shake, Rattle and Roll
Απόψε το ρίχνουμε στο χορό... όπως έκαναν παλιά!
Θυμάσαι την Αλίκη Βουγιουκλάκη ως Λίζα Πετροβασίλη να χορεύει τουίστ; Αν ναι, τότε σήμερα ετοιμάσου να αναφωνήσεις «Άι τουίστ» -ως άλλη Αλίκη/Λίζα- αλλά και «Άι Σουίνγκ» -ως άλλη Rollin’ Fox!
Απόψε θα ανηφορίσουμε την Ασκληπιού για να βρεθούμε στο Blue Fox, το αγαπημένο στέκι των rock n’ rollers κι όχι μόνο, όπου μας περιμένει το καθιερωμένο πάρτι των Rollin’ Foxes!
Ποιοι είναι δαύτοι; Ο πρώτος rock ‘n’ roll σύλλογος στην Ελλάδα ο οποίος έχει ένα και μοναδικό στόχο: να διαδώσει την πιο δημοφιλή μουσική και χορό της δεκαετίας του 1950: το Rock 'n' Roll, σύμβολο του αιώνιου καλοκαιριού, του έρωτα και της χαράς της ζωής!
Οι Rollin’ Foxes διοργανώνουν μαθήματα χορού Rock ‘n’ Roll, Twist, Stroll, Hully Gully, Madison, Continental, Hand Jive και Bunny Hop, πάρτι για χορό μέχρι τελικής πτώσης, καθώς και άλλες εκδηλώσεις, αναβιώνοντας τη διασκέδαση της Αμερικής του '50, όπου ο χορός κατείχε κεντρική θέση. Έτσι, απόψε μάς περιμένουν για να χορέψουμε παρέα.
Μην ανησυχείς αν δεν κατέχεις τα βήματα -θα μας τα δείξουν όλα εκεί!
Θα μας πεις «Άι τουίστ»;
Rollin’ Foxes Party
Πού: Blue Fox, Ασκληπιού 91, Αθήνα
Πότε: 21.30
Είσοδος: Ελεύθερη
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές












