Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Θέλεις να παίξουμε;

Το σημερινό παιχνίδι μας θα είναι... νομαδικό.


Φύλλις Νικολάου

Υπάρχουν παιχνίδια για ενήλικες τα οποία δεν περιλαμβάνουν καμία κονσόλα (συγγνώμη, Playstation!) και καμία επίσκεψη σε περίεργα adult μαγαζιά (μα πού πήγε το μυαλό σου;). Αντίθετα, βασίζονται στην κίνηση και αποκαλούνται νομαδικά.

Αν και μόνο αυτή η ατάκα σου εξήψε την περιέργειά, τότε σήμερα σε προσκαλούμε στο Βρυσάκι στην Πλάκα, για ένα εργαστήριο-ταξίδι, με τίτλο «Νομαδικό Παιχνίδι» που επιτρέπει στη σωματικότητα, το ρυθμό, την παρατήρηση, τον αυθορμητισμό να μας δείξουν δρόμους προς την έκφραση και την επικοινωνία! Ένα ταξίδι με πρόθεσή του να χαρούμε το σώμα και τις αισθήσεις μας, να εξερευνήσουμε και να αναπτύξουμε τις εκφραστικές μας δυνατότητες, να συναντηθούμε για να παίξουμε και να παίξουμε για να συναντηθούμε.

Μάλιστα, κάθε συνάντηση προσεγγίζει το παιχνίδι από διαφορετικό σημείο (Παιχνίδι Θεατρικό, Κινητικό, Αισθητηριακό, Παρατηρητικότητας, Δημιουργικής Γραφής, Ελεύθερο, κ.τ.λ). Όποιο όνομα και αν έχει κάθε φορά, σταθερά επιλέγουμε να παίζουμε χωρίς ταμπέλες, όπως «σωστό-λάθος» και «νικητής-χαμένος», ώστε να δώσουμε στην ευχαρίστηση της διαδικασίας το χώρο και τη σημασία που χρειάζεται.

Τα παιδία θα παίξει σήμερα – τα λέμε στην Πλάκα!

Νομαδικό Παιχνίδι

Ιδέα – Συντονισμός: Εύη Θανέλλα

Πού: Βρυσάκι, Βρυσακίου 17, Πλάκα

Πότε: 18.00 – 20.00

Πληροφορίες - κρατήσεις: 2103210179, καθημερινά από 12.00 – 20.00

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Δείτε το νέο video της Mitski για το “Star”

Η επιτυχημένη τραγουδοποιός επανενώνεται με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Maegan Houang, για τις ανάγκες του νέου της visual για το The Land Is Inhospitable and So Are We 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα