Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα θα επισκεφτούμε ένα διαφορετικό εργοστάσιο

To Christmas Factory επιστρέφει για τέταρτη χρονιά και εμείς εξερευνούμε μαγικό κόσμο του.


Φύλλις Νικολάου

Τέσσερις φορές και έναν καιρό, στο κέντρο της Αθήνας κατασκευάζονταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα του κόσμου και τα παραμύθια γίνονταν πραγματικότητα! Ακόμα καλύτερα: όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν σε κάποιο ξεχασμένο εορταστικό παραμύθι αλλά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Εκεί, άλλωστε, στήνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το «The Christmas Factory» που μας περιμένει όλους -μικρούς και μεγάλους- με νέες εκπλήξεις, απίθανες προτάσεις για παιχνίδι και πολλά δώρα για να μας χαρίσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαράς.

«The Christmas Factory», ένας θεσμός της πόλης πλέον που έχει βάλει την Αθήνα τα τελευταία 4 χρόνια ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς καταφέρνει να ενώνει το κομμάτι της ποιοτικής ψυχαγωγίας με την αληθινή διασκέδαση με πρωταρχικό στόχο η μοναδική αυτή εμπειρία να είναι προσιτή σε όλους. Κάθε χρόνο υποδέχεται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και υπόσχεται κι αυτή τη φορά να ανατρέψει κάθε αρνητική διάθεση γεμίζοντας μας με θετική ψυχολογία και χαρά!


Φέτος, μάλιστα, επιστρέφει ανανεωμένο, με νέα και ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, λαμπερό και ζεστό, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις και το κυριότερο...με περισσότερα δωρεάν παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου.

Εμείς ανυπομονούμε να «βουτήξουμε» στο μαγικό κόσμο του – εσύ;

The Christmas Factory
Πού
: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ – 10.00μμ
Είσοδος: 5,50€
Πληροφορίες: thechristmasfactory.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30