Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Πετάει, πετάει

Ας επιβιβαστούμε σε πτήση γέλιου! Απογείωση από το θέατρο Χυτήριο.



Καλοκαίρι χωρίς γέλιο δε γίνεται, γι' αυτό κι εμείς απόψε θα πάμε στο θέατρο Χυτήριο. Εκεί, θα δούμε την πιο φρέσκια κωμωδία της χρονιάς "Πετάει Πετάει". Πρόκειται για την ελληνική απόδοση της κλασικής φάρσας του Γάλλου Marc Camoletti «BOEING BOEING», που μετά το West End και το Βroadway παρουσιάζεται και στην Ελλάδα.

Pixel

Η υπόθεση έχει ως εξής: ο Μάνος (Μάνος Ιωάννου) ένας play boy και πετυχημένος αρχιτέκτονας, ασπάζεται το επικίνδυνο χόμπι της πολυγαμίας με 3 όμορφες αεροσυνοδούς, την Τουρκάλα Χούλια (Αγγελική Δαλιάνη), την Ιταλίδα Γκαμπριέλλα (Μαρία Κορινθίου) και την Γερμανίδα Γκρέτχεν (Βίκυ Κάβουρα). Όλα ανατρέπονται όμως τη μέρα που ο παιδικός φίλος του απο την Κρήτη, ο σύντεκνος Σήφης (Μάνος Παπαγιάννης) τον επισκέπτεται μετακομίζοντας στην Αθήνα, την ίδια ημέρα που κατα σύμπτωση αλλάζει το πρόγραμμα των τριών αεροσυνοδών, οι πτήσεις τους ακυρώνονται και πρέπει να μείνουν στο ίδιο σπίτι, χωρίς φυσικά να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης... Τότε η πιστή οικονόμος αλλά και φύλακας άγγελός του Μάνου η δαιμόνια Κούλα (Σοφία Βογιατζάκη) και ο επιστήθιος φίλος του καλούνται να πάρουν στα χέρια τους την ανεξέλεγκτη κατάσταση που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές και απρόβλεπτες κωμικές ανατροπές με αποκορύφωμα το απογειωτικό…φινάλε!

Η μετάφραση είναι της Βάσιας Παναγοπούλου σε διασκευή Στέλιου Παπαδόπουλου & Γιώργου Βάλαρη και σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.

Pixel

ΙΝFO

Πετάει Πετάει
Θέατρο Χυτήριο, Προαύλιο
Ιερά Οδός 44
Ώρα έναρξης: 21:00

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το GoldenHall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο