Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα We Say yes!

Ναι, σε ο,τι μας δίνει χαρά, δύναμη, αντοχή, αισιοδοξία.



Τι είναι αυτό που μας κάνει να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, ακόμα και τις τραυματικές εμπειρίες και να ζούμε μια ικανοποιητική, μια ευτυχισμένη ζωή;

Γιατί κάποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα σ΄αυτό; Είναι μια εγγενής ικανότητα, κάποιοι δηλαδή γεννιούνται πιο «δυνατοί» και κάποιοι πιο «ευάλωτοι»;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των ατόμων που ανταπεξέρχονται ικανοποιητικά στον κίνδυνο και στην αντιξοότητα και πως ενισχύουμε αυτά τα στοιχεία στο χαρακτήρα μας;

Πώς συνδέονται τα θετικά συναισθήματα με την ψυχική ανθεκτικότητα;

Τι μπορώ να κάνω εγώ για να ενισχύσω τη δική μου ψυχική ανθεκτικότητα;

Αυτές οι ερωτήσεις θα απαντηθούν στο συγκεκριμένο σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας. Μέσα από νέες πληροφορίες, αλλά και βιωματικές ασκήσεις, θα μας γνωρίσει τις παρεμβάσεις και τις διαδικασίες που αναπτύσσουν την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τις κρίσεις που παρουσιάζονται στη ζωή μας.


Tο SAY YES, μια κεφάτη ομάδα που μάς προσκαλεί να πούμε «ΝΑΙ» στις δράσεις που διοργανώνει. Στόχος της, να δούμε την πόλη μ’ άλλα μάτια. Να γίνουμε μια μεγάλη παρέα. Τα κοινά μας ενδιαφέροντα είναι όλα αυτά που θα μας ενώσουν. Να βγούμε από την εσωστρέφεια και να εκμεταλλευτούμε όσο ελεύθερο χρόνο έχουμε με τον καλύτερο τρόπο. Χωρίς να χρειαστεί να ψάξουμε ή ν’ ασχοληθούμε με τα διαδικαστικά. Τι κάνει, δηλαδή; Ψάχνει, επιλέγει, δημιουργεί, συνθέτει και προτείνει κάθε φορά μια εμπειρία γνώσης, χωρίς να ξεχνά την ψυχαγωγία. Εμείς, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να πούμε «Ναι», δηλώνοντας συμμετοχή.

Κάθε μήνα προγραμματίζονται δράσεις που καλύπτουν διαφορετικά ενδιαφέροντα. Βρες αυτό που σου κάνει περισσότερο «κλικ» και… SAY YES!

Εμείς, πάντως , σήμερα We Say Yes!

Εισηγήτρια: Αγάθη Λακιώτη,  Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας

    Το σεμινάριο θα γίνει στην όμορφη ατμόσφαιρα του Impact Hub, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή

    Ειδικές τιμές για φοιτητές & ανέργους.

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ:  Για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, αν φέρετε σε κάποια εκδήλωση έναν φίλο/η που δεν έχει ξανάρθει σε κάποια δράση του SAY YES, η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι για σας δωρεάν. ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ SAY YES.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα