Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μία neo - psychedelic μπάντα, οι Whereswilder, υπόσχεται να μας ξαφνιάσει ευχάριστα

 

Απόψε στη St Paul's Anglican Church

 


Λένα Γρηγορίου

 

Η United We Fly παρουσιάζει το Taste the Music. Και αυτή τη φορά, αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων. Όλα ξεκινούν -ξανά- από τον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου .

Σε ένα tracklist ειδικά διαμορφωμένο για το Taste the Music, οι Αθηναίοι rockers Whereswilder θα παρουσιάσουν τα περισσότερα από τα τραγούδια του επερχόμενου τρίτου δίσκου τους μαζί με επιλογές από τις δύο παλαιότερες δισκογραφικές τους δουλειές Yearling και Hotshot. 

Έχοντας την εμπειρία των μεγάλων φεστιβάλ όπως Rockwave Festival, Release Festival, Ziria Festival, Fuzztastic Planet Festival και New Long Fest και ένα εξαιρετικό νέο album φτιαγμένο όπως λένε στη λογική "all killer-no filler mode", η neo-psychedelic μπάντα υπόσχεται να μας ξαφνιάσει ευχάριστα.

Οι Whereswilder είναι ένα ψυχεδελικό ροκ κουαρτέτο. Σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2013 στην Αθήνα και μέσα σε λίγους μήνες είχαν ήδη ηχογραφήσει το υλικό του πρώτου τους δίσκου “Yearling” σε παραγωγή Άλεξ Μπόλπαση. Γρήγορα δημιούργησαν buzz γύρω από το όνομά τους, που «πάτησε» πάνω σε εξαιρετικές live εμφανίσεις, πολλές από αυτές στο six d.o.g.s. Την άνοιξη του 2014 συμμετείχαν ως support act στο θριαμβευτικό sold out live των Planet Of Zeus στο Gagarin και το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς ήταν ένα απο τα 24 συγκροτήματα που έλαβαν μέρος στο μνημειώδες «24 στο Τετράγωνο» που πραγματοποιήσε το six d.o.g.s στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε