Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

"This is us"

 

Και πώς μια τηλεοπτική πρεμιέρα μας κρατάει στο σπίτι!

 


Λένα Γρηγορίου

 

Λένε πως είναι  η σειρά που μας έκανε να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που βλέπουμε τις ανθρώπινες σχέσεις. Πως προκάλεσε όσο καμία άλλη το συναίσθημα των τηλεθεατών. Άρα, πολύ καλά κάνει και επιστρέφει. Πρεμιέρα αποψε στις 21.00 στο Fox Life

Μια συνάντηση με κάποιον που δεν είχες γνωρίσει ποτέ στη ζωή σου, μπορεί να αλλάξει τα πάντα και να γίνει σημαντικό κομμάτι της ιστορίας σου. Η σειρά που  προκάλεσε όσο καμία άλλη το συναίσθημα των τηλεθεατών, επιστρέφει με νέα επεισόδια. Ο 4ος κύκλος του «THIS IS US» κάνει πρεμιέρα στο FOX Life απόψε στις 21.00. 
 
Από το σεναριογράφο και τους σκηνοθέτες του «Crazy, Stupid, Love.» και έχοντας κατακτήσει τα TCA και People's Choice Awards «Καλύτερης Δραματικής Σειράς», το «THIS IS US» αφηγείται τη ζωή της οικογένειας Pearson μέσα στις δεκαετίες. Πρωταγωνιστούν οι Jack (Milo Ventimiglia), Rebecca (Mandy Moore), Κevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) αλλά και ο βραβευμένος με EMMY® «Καλύτερου Πρωταγωνιστή σε Δραματική Σειρά» Sterling K. Brown στο ρόλο του Randall. Στο νέο κύκλο, προστίθεται στο cast η γνωστή σε όλους μας από τη σειρά «Once Upon a Time», Jennifer Morrison.
 
Στο φινάλε του Β’ μέρους του 3ου κύκλου είδαμε τον Randall να ξεκινάει μια νέα καριέρα στην πολιτική, τον Kevin να αναζητά τις ρίζες καταγωγής του και την Kate να προσπαθεί να πάει την οικογένειά της ένα βήμα μπροστά. Ο 4ος κύκλος ακολουθεί τους πρωταγωνιστές στο επόμενο βήμα τους όπου μαθαίνουν να ζουν με τις επιπτώσεις των επιλογών τους. Καινούργια πρόσωπα, πολλές αναδρομές στο παρελθόν καθώς και αρκετές ανατροπές, μας αποδεικνύουν πως, στη ζωή, τίποτα δεν είναι δεδομένο! 
 
Το «THIS IS US», είναι μια από τις δημοφιλέστερες και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και έχει ανανεωθεί μέχρι και τον 6ο κύκλο επεισοδίων της.
  
https://www.youtube.com/watch?v=nHYP7vi0wMA&feature=youtu.be

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα