Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

"Οι Άγγελοι του Τσάρλι" είναι εδώ 

Τους έχουμε αγαπήσει γι' αυτό θα δούμε κι αυτό το...εγχείρημα! 


Λένα Γρηγορίου

Οι Αγγελοι του Τσάρλι
Charlie's Angels

H υπέροχη κωμικός και για δεύτερη φορά σκηνοθέτιδα Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2) κρατάει τα ηνία της επόμενης γενιάς των ατρόμητων Αγγέλων του Τσάρλι  αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία και το σενάριο. Στο τολμηρό αυτό εγχείρημα η Kristen Stewart (Twilight),  η Naomi Scott (Aladdin) και η νεοφερμένη Ella Balinska δίνουν σάρκα και οστά στους Αγγέλους του Τσάρλι σε μία απολαυστική, διασκεδαστική και, όπως είναι αναμενόμενο, καταιγιστική περιπέτεια. Μεταμφιέσεις, εξωτικά μέρη, ανατροπές, χιούμορ, γυναικεία αλληλεγγύη, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και ειδικά για την ταινία τραγούδια της Ariana Grande 

Το επόμενο μέρος της αγαπημένης σειράς εγκαινιάζει την ύπαρξη όχι ενός, αλλά πολλών Bosley, τους οποίους υποδύονται διαφορετικοί ηθοποιοί. Έτσι, το κοινό θα απολαύσει τους Djimon Hounsou (Blood Diamond) και Patrick Stewart (Logan), αλλά και την ίδια την Elizabeth Banks στον ρόλο κλειδί του μεσολαβητή ανάμεσα στους Αγγέλους και τον μυστηριώδη Τσάρλι.

Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.
Διάρκεια: 118’


Aπό τη Feelgood

Οι Άγγελοι του 21ου αιώνα (και οι Bosleys)
Οι Άγγελοι έχουν εξελιχθεί και το ίδιο έχει συμβεί με τις αποστολές τους. Στην ταινία, συναντάμε την Elena Houghlin (Naomi Scott), μια λαμπρή επιστήμονα και μηχανικό που έχει εφεύρει το Calisto, μία αειφόρο πηγή ενέργειας που φέρνει την επανάσταση. Όταν τα αφεντικά της βγάζουν εσπευσμένα την εφεύρεση της στην αγορά, τους προειδοποιεί ότι υπάρχει ένα ελάττωμα στο σύστημα: στα λάθος χέρια, μπορεί να γίνει φονικό όπλο. Δυστυχώς, τα αφεντικά της αποδεικνύονται αυτά τα λάθος χέρια, οπότε η Elena απευθύνεται στο Townsend Agency για βοήθεια. O αγώνας της Elena για τη δικαιοσύνη πυροδοτεί μία περιπέτεια για να επιστραφεί η εφεύρεση πριν καταστρέψει τον κόσμο.
Αλλά η κατασκοπεία είναι κατασκοπεία, οπότε όταν βλέπουμε για πρώτη φορά τους Αγγέλους βρίσκονται σε αποστολή σε μία πολυτελή ταράτσα του Ρίο. Η Sabina, το ελεύθερο πνεύμα της ομάδας, είναι εντελώς απρόβλεπτη. «Στην αρχή της ταινίας η Sabina μοιάζει πιο κοινωνική, εξωστρεφής… σαν να είναι όλοι φίλοι της» λέει η Stewart. «Αλλά στην πραγματικότητα, προσπαθεί να βρει την ομάδα της. Θα έκανε τα πάντα για τις φίλες της και χρειάζεται μια οικογένεια».
Η Stewart  ενθουσιάστηκε με την ταινία και τον χαρακτήρα που θα υποδυόταν, γιατί απέχει πολύ από τους δραματικούς ρόλου που αναλαμβάνει συνήθως. «Η Kristen θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη για το κοινό γιατί δεν περιμένει κανείς πόσο αστεία είναι ή πόσο καλή είναι σε ταινίες δράσης» λέει η δημιουργός. «Το κάνει τέλεια και με ένα μεγάλο χαμόγελο. Καταλήγει να είναι η αρχηγός της ομάδας σαν την αδελφή που τους θέλει όλους μαζί».
Η Jane Kano (Ella Balinska), από την άλλη, είναι ο Άγγελος με την καρδιά ενός στρατιώτη. Μία πρώην πράκτορας της ΜΙ6, η Jane είναι το αντίθετο της Sabina. «Συγκεντρωμένη και αποφασισμένη. Είναι πολύ δυνατή, πολύ πειθαρχημένη και ποτέ δεν αποτυγχάνει» λέει η Balinska για τον πρώτο της μεγάλο ρόλο.
Για την Banks, η νεοφερμένη Balinska ήταν συναρπαστική. Όχι μόνο εκπαιδεύτηκε για τα πάντα, από όπλα μέχρι μάχη σώμα με σώμα, ήταν το τέλειο ταίρι για τον ρόλο. «Η Jane κάνει ό,τι χρειάζεται κάθε φορά και η Ella είναι ακριβώς αυτό σε ηθοποιό» λέει η δημιουργός. «Ένιωσα ότι είναι το τέλειο μείγμα ηθοποιού και χαρακτήρα, όταν η Ella πήρε τον ρόλο της Jane».
Η Stewart συμφωνεί: «Η Ella είναι από τους πρακτικούς ανθρώπους που ξέρω. Φέρνει  εκτός από μια άλλη ενέργεια, κάτι αξιολάτρευτο, ότι δηλαδή θα έκανε τα πάντα για την ταινία. Δούλεψε πιο σκληρά από όλες μας για τις δύσκολες σκηνές».
Ενώ η Sabina είναι ένας μοναχόλυκος που ψάχνει για οικογένεια, η Jane είναι αποφασισμένη να δείξει την ανεξαρτησία της. Δεν χρειάζεται κανέναν και δεν θέλει να τη χρειάζεται κανείς.
«Κανένα από τα στοιχεία της ομάδας μας δεν λειτουργεί στην αρχή, γιατί είμαστε πολύ χωρισμένες σαν άτομα και έχουμε γίνει ελαττωματικά ανεξάρτητες» λέει η Stewart. «Λες ότι θα το κάνεις μόνη σου. Ότι είσαι καλά μόνη σου».
Στην ομάδα ανήκει και η Elena, η ευφυής επιστήμονας που πρέπει να προστατέψουν. Το κοινό γνώρισε τη Naomi Scott ως Jasmine στο Aladdin και τώρα θα τη 


Συντελεστές
Σενάριο(βασισμένο σε ιστορία των Evan Spiliotopoulos και David Auburn) /Σκηνοθεσία: Elizabeth Banks
Ηθοποιοί: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Sam Claflin, Noah Centineo, Patrick Stewart
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Bill Pope, ASC
Σχεδιασμός Παραγωγής: Aaron Haye
Κοστούμια: Kym Barrett
Μοντάζ: Alan Baumgarten, ACE
Μουσική: Brian Tyler

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ