Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΥΞ ΛΑΞ

 

 Στην «Οδό Λυσίου»

 


Λένα Γρηγορίου

 

 Στην Πλάκα, στην «Οδό Λυσίου», εκεί που άλλοτε οι παρέες έγραφαν τη δική τους ιστορία έρχεται η πιο «καυτή» μπάντα της πόλης για να μας ενώσει ξανά.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας ανηφορίζουν στην ωραιότερη γειτονιά της Αθήνας και αλλάζουν τα μουσικά δεδομένα. Γεμάτοι ταλέντο, μουσικές και την πείρα  δεκαετιών θα μας βάλουν, ξανά, στο δικό τους μουσικό σύμπαν.

Γιατί η μουσική τους γοητεύει, σαγηνεύει, παρασύρει και  απελευθερώνει! Η φιλία τους έγραψε ιστορία. Συνόδεψαν τις χαρές και τις λύπες μας, τα ξενύχτια, τα νεύρα και τα δάκρυα, τις αγάπες, τους όρκους και τις απιστίες. Και τώρα, με μια αστείρευτη δύναμη μας ενώνουν, πάλι, όλους. Οι Πυξ Λαξ δεν είναι, απλά, μια μπάντα. Είναι η ψυχή, το συναίσθημα, η φωνή μιας γενιάς. Μαρσάρουν και ζωντανεύουν θρυλικές μουσικές! Σαγηνεύουν και μας οδηγούν.

 «Οδός Λυσίου»

Λυσίου και Μνησικλέους 22

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;